Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

14 Δεκ 2021

Όλα όσα γίνονται στις θυγατρικές, σύμβουλος για τις εκλογές του ΠΑΣΥΠ-ΟΤΕ

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ

 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΣΚ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ

Το Σάββατο 11/12 διεξήχθη η έκτακτη Συνέλευση Αντιπροσώπων του Συλλόγου Εργαζομένων στη CTS στην οποία επιβεβαιώθηκε ότι η "Ενιαία Δύναμη" αποτελεί μια παράταξη που το μοναδικό της μέλημα είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της εργοδοσίας και ότι οι εκπρόσωποι της είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να το επιτύχουν. Σε αυτό το πλαίσιο έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να εγκριθεί μια ΣΣΕ που οι εργαζόμενοι κατά συντριπτική πλειοψηφία έχουν απορρίψει. Πέταξαν στα σκουπίδια τις αποφάσεις σχεδόν όλων των τοπικών διοικουσών. Βέβαια, είναι βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύουν ότι θα ξεμπερδέψουν με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις……

Η ίδια παράταξη, η «Ενιαία Δύναμη» που έχει δημιουργηθεί από τη σύμπραξη ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ, διεκδικεί και στις εκλογές του ΠΑΣΥΠ - ΟΤΕ την ψήφο των εργαζόμενων. Η πείρα από τις ΣΣΕ που υπέγραψαν στις θυγατρικές αποδεικνύει ότι ψήφος στην "Ενιαία Δύναμη" σημαίνει:

  • ΣΣΕ με μειώσεις μισθών
  • Ωράριο λάστιχο
  • Δυνατότητα μετάθεσης άνευ όρων σε όλη την επικράτεια
  • Κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας
  • Πειθαρχικό δίκαιο με διευθυντικό δικαίωμα. Δυνατότητα στον άμεσα προϊστάμενο να επιβάλλει 5 μέρες αργία, στον υποδιευθυντή 10 και στο διευθυντή 15!
  • Σωματείο υπηρέτης των συμφερόντων της εργοδοσίας

Σκεφθείτε συνάδελφοι, αν σήμερα βιώνουμε ακραίες συμπεριφορές από στελέχη της εργοδοσίας που οδηγούν πολλούς από εμάς σε κρίσεις πανικού, εμφράγματα, εγκεφαλικά κλπ τι θα συμβεί αν τους δοθούν και όλα τα παραπάνω εργαλεία εκβιασμού και τρομοκράτησης. Η ψήφος στις εκλογές του ΠΑΣΥΠ κρίνει και αυτό.

Για αυτό πρέπει με την ψήφο μας να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν πάει άλλο και ότι οι συνθήκες εργασίας μόνο προς το καλύτερο μπορεί και πρέπει να αλλάξουν. Για αυτό ψηφίζουμε ΕΣΚ. Για σωματείο στήριγμα των εργαζόμενων απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία, για σωματείο που θα διεκδικεί βελτίωση των όρων ζωής και δουλειάς μέσα από ΣΣΕ που θα εξισώσουν μισθούς και δικαιώματα προς τα πάνω.

Επισκέπτες