26 Οκτ 2021

Όλοι οι εργαζόμενοι στη CTS την Τετάρτη 27/10 στις 12.00 στο ξενοδοχείο NOVOTEL

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ CTS THN TEΤΑΡΤΗ 27/10 ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVOTEL

ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


Τα «συνεταιράκια» στην πλειοψηφία της ΟΜΕ ΟΤΕ και στα ΔΣ των σωματείων, ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, σε αγαστή συνεργασία με την εργοδοσία, τρέχουν να υπογράψουν την κατάργηση των κεκτημένων δικαιωμάτων, που 10ετίες ολόκληρες, με σκληρούς αγώνες έχουν κατακτήσει οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ. Με αξιοποίηση του νόμου Χατζηδάκη και διαβλητές ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, παραβιάζοντας τα καταστατικά παλιών και νέων σωματείων και της ΟΜΕ, στα κρυφά, πετώντας έξω από τις διαπραγματευτικές ομάδες όλους τους εκπροσώπους των υπολοίπων παρατάξεων, με απύθμενο θράσος, προχωρούν χέρι-χέρι με την διοίκηση στο ξήλωμα. 

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Το κάνουν σήμερα στην «ΓΕΡΜΑΝΟΣ». Ένα σωματείο που για να αποκτήσει την διοίκηση που η εργοδοσία θέλει, από το πολύ μαγείρεμα έκανε μια εβδομάδα να βγάλει αποτέλεσμα. Μάλιστα, εκκρεμεί αγωγή για την ακύρωση της απαράδεκτης διαδικασίας που βάφτισαν εκλογές, άρα και της σύνθεσης του ΔΣ. Έκαναν εν κρυπτό συναντήσεις και χωρίς να έχουν κάνει ούτε μια Γενική Συνέλευση, χωρίς να πάρουν τη γνώμη κανενός εργαζόμενου, διαμόρφωσαν «πλαίσιο» και καταλήγουν σε σύμβαση όπου ο κατώτερος μισθός ξεκινάει από τα 700 ευρώ μεικτά. Προειδοποιούμε την διοίκηση και τον εργοδοτικό συνδικαλισμό. Μια τέτοια νόθα διοίκηση σωματείου δεν μπορεί να δεσμεύσει κανέναν εργαζόμενο.

Το ίδιο κάνουν και στην ΟΜΕ με διαμόρφωση πλαισίου για τον ΟΤΕ από την εκτελεστική επιτροπή του ΠΑΣΕ, που δεν έχει κάνει εκλογές εδώ και 3,5 χρόνια με το οποίο προχώρησαν σε συνάντηση με την εργοδοσία μόνοι τους ο Φούκας και ο Κατσαρός, πρόεδρος και γραμματέας, αγνοώντας όλες τις αντίθετες απόψεις.

Το ίδιο κάνουν και στη CTS  Μπιρμπιλής και Παπαμάρκου, που πήγαν μόνοι τους στην προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας με την διοίκηση, για να τα βρουν πέρα και έξω από το πλαίσιο που αποφασίστηκε, εξυπηρετώντας πλήρως τις διαθέσεις της εργοδοσίας. Μάλιστα έχουν προγραμματίσει ΔΣ για να φέρουν έτοιμο το προσχέδιο υπογεγραμμένο και να μας το φορέσουν καπέλο.

 ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ
ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ
 


 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ CTS ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟ ΣΕΤΗΠ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.00 – 16.00
 

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVOTEL (ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 4 , ΑΘΗΝΑ) ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ CTS


Επισκέπτες