Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

12 Οκτ 2021

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ
ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

Για να κατεβάσετε τo σχέδιο της ΣΣΕ για την Cosmote e-Value πατήστε εδώ

 

Καλούμε τους εργαζόμενους  στην Cosmote  e-Value να ρίξουν μια ματιά (δείτε εδώ σχετική ανακοίνωση) στο πλαίσιο σύμβασης που κατέθεσαν στην «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» οι δυνάμεις της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ, που διενεργούν τις εκλογές παρωδία στο «σωματείο» μας. Πρόκειται για σχέδιο σύμβασης που ενισχύει τον διαχωρισμό και απεμπολεί τα κεκτημένα δικαιώματα και τις κατακτήσεις ετών. Επί της ουσίας βάζουν τους εργαζόμενους να «διεκδικήσουν» την σύμβαση που θέλει ο εργοδότης.

Τώρα παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας

Θέλουμε σωματείο για όλους τους εργαζόμενους στην Cosmote e-Value, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας.

Θέλουμε μια συλλογική σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους στην Cosmote e-Value που να εξισώνει τα δικαιώματά μας προς τα πάνω.

Οι δυνάμεις της ΕΣΚ – ΟΤΕ δεν θα παραιτηθούμε από αυτή την διεκδίκηση μέχρι να την κατακτήσουμε. Για αυτό και σας παραθέτουμε συνημμένα το ολοκληρωμένο σχέδιο σύμβασης που προτείνουν οι ταξικές δυνάμεις και που αποφασίστηκε μέσα από γενική συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων Cosmote e-Value Νομού Αττικής με την συμμετοχή των ίδιων των εργαζόμενων.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να το διαβάσει και το επόμενο διάστημα να απαιτήσουμε να συγκληθεί γενική συνέλευση όλων των εργαζομένων στην Cosmote e-Value με φυσική παρουσία και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ώστε να συζητήσουν και να αποφασίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι τόσο για το σχέδιο ΣΣΕ όσο και για τον τρόπο που θα το διεκδικήσουμε.


Επισκέπτες