Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

18 Φεβ 2020

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ

Την Τετάρτη 19/2 ο πρόεδρος και ο γραμματέας του ΠΑΣΕ – ΟΤΕ θα προσπαθήσουν να κάνουν τη «βρώμικη δουλειά» για την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, αυτή που οι εργαζόμενοι αποκαλούν συνδικαλιστική μαφία. Στις 19/2 εκδικάζεται η προσφυγή που κατέθεσαν Αρβανιτοζήσης και Κοντογιώργος, χωρίς απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ή άλλου οργάνου του ΠΑΣΕ, κατά του έκτακτου συνεδρίου της ΟΜΕ – ΟΤΕ με στόχο να ανατρέψουν το αποτέλεσμα των εκλογών για τη ΓΣΕΕ ώστε να μη χάσει αντιπροσώπους η ομάδα Παναγόπολου – Κιουτσούκη – Βασιλόπουλου.
Ο πρόεδρος και ο γραμματέας του ΠΑΣΕ ενώ δεν έχουν βγάλει άχνα για τη συντονισμένη επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ από την εργοδοσία με όργιο απειλών ώστε να υπογράψουν την απόλυσή τους, ενώ ήταν απεργοσπάστες την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι απήργησαν μαζικά σε όλη τη χώρα κατά του νέου ασφαλιστικού εκτρώματος της κυβέρνησης της ΝΔ, την ίδια ώρα, για το μόνο που νοιάζονται είναι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της ξεπεσμένης πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.

Χαρακτηριστικό της ξεφτίλας τους είναι ότι κάνουν προσφυγή ενάντια «στο μισό συνέδριο», στο τμήμα του που αφορά τις εκλογές για τη ΓΣΕΕ και όχι σε αυτό που αφορά τις εκλογές για διοίκηση στην ομοσπονδία, γιατί απο αυτές εξελέγη το ΣΥΝΕΝΑ (ΠΑΣΚΕ) στη διοίκηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της ξεφτίλας τους είναι ότι με την προσφυγή τους θέλουν να παραμείνει εκλεγμένος αντιπρόσωπος στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, ο εκπρόσωπος της ΑΚΕ ΠΑΣΕ (διάσπαση της ΑΚΕ). Αυτός, όμως, είχε εκλεγεί με την ΑΚΕ ομίλου ΟΤΕ και τώρα παρόλο που άλλαξε παράταξη επιθυμεί να παραμείνει αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΕ όντας εκλεγμένος με την προηγούμενη παράταξη του! Πουλάνε τρέλα.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η πλειοψηφία του ΠΑΣΕ όπως απέδειξε:
  • Με την κατάπτυστη ΣΣΕ που υπερψήφισε κόντρα στις αποφάσεις των εργαζόμενων
  • Με τη εκκωφαντική σιωπή της για το όργιο απειλών της εργοδοσίας,
  • Με την απεργοσπασία της
  • Με την υποστήριξή της στην πλειοψηφία της ΓΣΕΕ και στην προσπάθεια της να βάλει την εργοδοσία στη διοίκηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων

είναι εργολάβος εξυπηρέτησης των συμφερόντων της εργοδοσίας.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/2 ΣΤΙΣ 9:30 π.μ. ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΕ-ΟΤΕ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Επισκέπτες