Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

12 Φεβ 2020

ΕΔΩ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΕ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ…..

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ

……….«Ο Σύλλογός μας προσφέρει στα μέλη του, την προνομιακή τιμή των 10€ ανά άτομο από 15€, για τη Δευτέρα 24/2/2020 και ώρα 21:00, για τη θεατρική παράσταση ……στο Θέατρο……
Σε ωμή πρόκληση και σε κρεσέντο υποκρισίας έχει καταντήσει η απραξία των πλειοψηφιών στον ΠΑΣΕ. H εργοδοσία πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι στην υπογραφή της ΣΣΕ, εκβιάζει και τρομοκρατεί συναδέλφους σε πολλά τμήματα (Εξυπηρέτηση Πελατών ΣΥΠ - Επιχειρ. Πελάτες και Τηλεφωνικά Κέντρα, Καθαρισμό) χωρίς να εξαιρούνται ούτε οι συνάδελφοι που είναι ΑΜΕΑ, παρά το γεγονός οτι καλύπτονται από τη νομοθεσία.  Την ίδια ώρα οι πλειοψηφίες στο πρωτοβάθμιο σωματείο:
  • Κάνουν πως δεν ακούν όταν οι εργαζόμενοι και μέλη στο Σύλλογο, τους ενημερώνουν για συνάδελφους που απειλούνται - από μια διοίκηση που έκλεισε Καταστήματα - ότι δεν θα υπάρχει υφιστάμενη θέση πλέον για αυτούς…..
  • Κάνουν πως δεν βλέπουν όταν ακόμα και οι υποψήφιοί τους, προϊστάμενοι team leaders, λαμβάνουν τα «δωράκια» - προτάσεις αποχώρησης με το «ανοιχτό πρόγραμμα» της διοίκησης μετά από 21 χρόνια δουλειάς….
  • Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν την ευθύνη τους, όταν αυτοί  οι ίδιοι με τη ΣΣΕ που ψήφισαν και υπέγραψαν, μονιμοποίησαν τους μειωμένους μισθούς  καλλιεργώντας χαμηλές προσδοκίες στους εργαζόμενους,  έδωσαν αέρα στα πανιά της διοίκησης να τρομοκρατεί με αυτό τον τρόπο τους …«συνεργάτες της»
  • Κάνουν πως δεν νιώθουν ότι στην πράξη γελοιοποιήθηκε το αφήγημα τους περί «εργασιακής ειρήνης» με την διοίκηση όσο κρατά η 19μηνη ΣΣΕ. Όσο ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ που πέτυχαν, ας την χαίρονται. Η εργοδοσία από τις 3/2 αποδεικνύει  πως την εννοεί….

Συναδελφισσες και συνάδελφοι
ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ COSMOTE EVALUE. Έδωσαν και δίνουν τα ρέστα τους για να εξυπηρετήσουν τους εργοδότες. Με πρόσχημα την ψευδεπίγραφη ΕΝΟΤΗΤΑ τους , από τη ΣΣΕ  στον όμιλο ΟΤΕ μέχρι τη ΣΣΕ στην COSMOTE e-VALUE, έκαναν και κάνουν ότι μπορούν για να υπονομεύσουν και να αποδυναμώσουν κάθε οργάνωση αντίδρασης ώστε να αφοπλίσουν κάθε αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων. Πρέπει οι εργαζόμενοι τώρα να απαντήσουν.

Καλούμε τις Τοπικές Διοικούσες μέσα από Γ.Σ να πάρουν αποφάσεις καταδίκης των εκβιασμών και των απειλών της διοίκησης.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΛΙΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΕ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Επισκέπτες