9 Σεπ 2019

Αποχαιρετισμός στην αγαπημένη μας συναδέλφισσα, ΒΑΣΩ ΚΟΥΡΤΗΗ ΕΣΚ ΟΤΕ, η παράταξή μας με απέραντη λύπη αποχαιρετήσε πριν λίγες μέρες την αγαπημένη μας συναδέλφισσα  ΒΑΣΩ ΚΟΥΡΤΗ.
Η Βάσω έφυγε νωρίς από κοντά μας, ήταν μόλις 51 ετών.
Όσα χρόνια δούλεψε δίπλα μας, αρχικά στον ΟΤΕ και έπειτα στην Cosmote συμμετείχε συνειδητά στη συλλογική πάλη και πάντα ήταν παρούσα σε όλες τις διαδικασίες – εκλογικές μάχες ή συλλογικούς αγώνες.
Η Βάσω ήταν σταθερά παρούσα στους αγώνες, η ζωή της ήταν δεμένη με το εργατικό κίνημα. Όλα αυτά τα χρόνια στήριξε με συνέπεια τη γραμμή του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, την ΕΣΚ, το ΣΕΤΗΠ.
Χαρακτηριστικό της διάθεσής της για προσφορά στη δράση ήταν το «θέλω να βοηθήσω, πείτε μου που υπάρχει ανάγκη, στο σωματείο ΣΕΤΗΠ, στο ΠΑΜΕ»
Η Βάσω εξέπεμπε θετική ακτινοβολία, ήταν πάντα χαμογελαστή, ευγενική και αισιόδοξη….
Αυτή την εικόνα θα κρατήσουμε στη μνήμα μας, έτσι θα τη θυμόμαστε πάντα!
Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στον σύντροφο της ζωής σου. Αντί στεφάνων προσφέρουμε στη μνήμη της οικονομική ενίσχυση στο κλαδικό σωματείο το ΣΕΤΗΠ και καλούμε σε αντίστοιχη κίνηση όσες και όσους γνώρισαν και εκτίμησαν τη Βάσω ως συναδέλφισσα και συνεπή αγωνίστρια.

Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας συναγωνίστρια ΒΑΣΩ!


Επισκέπτες