11 Ιουν 2019

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΙΥΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ «ΣΥΝ.ΕΝΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΕΝΩΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΠΑΣΕ

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ

Με τελεσίδικη απόφαση του το πρωτοδικείου της Αθήνας όρισε νέο ΔΣ στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) με αποκλειστική ευθύνη την πραγματοποίηση του Συνεδρίου της, αποτελούμενο από πρόσωπα, που όπως αναφέρει η απόφαση, "...παρέχουν τα εχέγγυα ότι θα εκτελέσουν με τον προσήκοντα τρόπο και την προσήκουσα επιμέλεια τα καθήκοντα που τους ανατίθενται...". Στα πρόσωπα αυτά δεν περιλαμβάνονται οι, Καραγεωργόπουλος - Βασιλόπουλος - Κυριακούλιας, δηλαδή οι απερχόμενοι πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΟΙΥΕ, μέλη της ΕΕ και του ΔΣ της ΓΣΕΕ.


Το δικαστήριο δέχτηκε πλήρως το κείμενο της ΔΑΣ (παράταξη μέσω της οποίας εκπροσωπούνται οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ) που ζητούσε τον αποκλεισμό των συγκεκριμένων προσώπων από το ΔΣ, λόγω αφενός των αδιάψευστων στοιχείων που απεδείκνυαν την άμεση σχέση τους με την προσπάθεια να μπει η εργοδοσίας στις γραμμές των συνδικάτων αφετέρου την ιδιότητα ορισμένων από αυτούς ως εργοδότες, ανάμεσα τους και ο πρώην πρόεδρος της ΟΙΥΕ και γραμματέας τύπου της ΓΣΕΕ, Καραγεωργόπουλος!

Ήταν τέτοιο το εύρος και το βάθος των αποδεικτικών στοιχείων που ακόμα και η αστική δικαιοσύνη δε μπόρεσε να τα προσπεράσει. Τα στοιχεία είναι ένα μέρος από τις σκοτεινές συλλογικές διαδικασίες, τις εν κρυπτώ εκλογές, τις ανύπαρκτες γενικές συνελεύσεις, τις μαϊμούδες και τους νόθους που σκόπευαν να φέρουν στα συνέδρια των συνδικαλιστικών οργανώσεων. Είναι ένα μέρος από τα στοιχεία για τον εργοδότη-συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλο που βρέθηκε με 4 επιχειρήσεις.
Είναι αυτοί που έκαναν προσπάθεια ενιαία σε ΟΙΥΕ και ΓΣΕΕ να πραγματοποιήσουν συνέδριο μαϊμούδων στα πιο απομακρυσμένα μέρη και σε πολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία, μακριά από τους εργαζόμενους. Είναι οι ίδιοι που δε δίστασαν να φέρουν ποινικούς και ανθρώπους της νύχτας για να προστατεύσουν τη μεγαλοεργοδοσία και τους ανθρώπους της, που επιδίωκε να πάρει μέρος με φυσική παρουσία στα συνέδρια. Είναι όλοι αυτοί που υπερασπίζεται με πάθος η ηγεσία της παράταξης «ΣΥΝ.ΕΝΑ.» (ΠΑΣΚΕ του ΟΤΕ) όπως και η πλειοψηφία του ΠΑΣΕ («ΕΝΩΤΙΚΟ»), οι οποίοι, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, σπιλώνουν τις ταξικές δυνάμεις, το ΠΑΜΕ, την ΕΣΚ, το ΣΕΤΗΠ με τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποιούν και οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Επισκέπτες