19 Απρ 2019

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΞΑΝΑ

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους στον όμιλο ΟΤΕ που με τη μεγάλη τους συμμετοχή στην πρώτη μέρα της 48ώρης απεργίας έστειλαν μήνυμα ότι ο αγώνας που ξεκίνησε στις 29 Μάρτη έχει συνέχεια με προοπτική κλιμάκωσης. Όπως και στην προηγούμενη απεργία οι εργαζόμενοι έστειλαν το μήνυμα ότι δεν θυσιαζόμαστε για την αύξηση της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας της εταιρίας και ότι η μόνη υπεύθυνη στάση είναι η διεκδίκησης ΜΙΑΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους του ομίλου με εξίσωση μισθών και δικαιωμάτων προς τα πάνω.

Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στους συναδέλφους που δουλεύουν στην Cosmote e-Value είτε με σύμβαση αορίστου χρόνου είτε με σύμβαση δανεισμού οι οποίοι κράτησαν ψηλά τη σημαία του αγώνα συμμετέχοντας μαζικά στην απεργία και περιφρουρώντας το κτίριο του Κεραμεικού. Σήμερα, αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά, η αξία της δημιουργίας του σωματείου των εργαζόμενων στην Cosmote e-Value που μπορεί και θέλει να οργανώσει το σύνολο των εργαζόμενων χωρίς τους διαχωρισμούς που επιβάλει η εργοδοσία.

Αύριο, συνεχίζουμε με την ίδια μαχητική και αποφασιστική διάθεση στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας θα είναι μακρύς αλλά στο τέλος θα είναι νικηφόρος έχοντας διασφαλίσει:
  • Θα υπογραφεί μια ΕΝΙΑΙΑ ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο ΟΤΕ με εξίσωση μισθών και δικαιωμάτων προς τα πάνω
  • Δεν θα απολυθεί κανένας συνάδελφος
  • Δεν θα δοθεί κανένα έργο σε εργολάβο


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ

Επισκέπτες