29 Μαρ 2019

Τους φοβήσαμε, ας μην αφήσουμε το έργο στη μέση

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στην απεργία της 29ης Μάρτη. Οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΟΤΕ έστειλαν ένα αποφασιστικό μήνυμα στη διοίκηση ότι δεν δεχόμαστε να θυσιαστούμε στο βωμό της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας του ομίλου ΟΤΕ. Η συμμετοχή στην απεργία είναι απαραίτητο να αποτυπωθεί και στο SmartHR. Για αυτό καλούμε κάθε εργαζόμενο που απέργησε να δηλώσει απεργία και να μην υποκύψει σε «καλοθελητές» που θα τον παροτρύνουν να βάλει ρεπό ή άδεια. Η δύναμη μας πρέπει να  σπάσει τον «τσαμπουκά» της εργοδοσίας η οποία τις τελευταίες ώρες έχει βάλει κονδυλοφόρους σε διάφορα ΜΜΕ να γράφουν ότι απεργούμε ενώ μας δίνει 280.000€!
Πέρα, όμως, από το μήνυμα στην εργοδοσία, με τη μαζική συμμετοχή μας υψώνουμε εμπόδια και σε οποιονδήποτε θέλει ή σκέφτεται να ξεπουλήσει, για μια ακόμη φορά, τον αγώνα μας. Να κάνουμε ξεκάθαρο ότι «κωλοτούμπες» σε βάρος της ζωής μας δεν δεχόμαστε. Ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα θα ολοκληρωθεί όταν θα έχουμε εξασφαλίσει ότι:

·         Δεν θα απολυθεί κανένας συνάδελφος
·         Δεν θα δοθεί κανένα έργο σε εργολάβο
·         Θα υπογραφεί μια ΕΝΙΑΙΑ ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο ΟΤΕ με εξίσωση μισθών και δικαιωμάτων προς τα πάνω

ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ

Επισκέπτες