Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

14 Απρ 2018

Καταγγελία του τμήματος ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ του Π.Κ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ν. ΑΤΤΙΚΗΣ για την επέμβαση ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑΣ-ΓΑΛΛΙΑΣ στη ΣΥΡΙΑ


Το τμημα Ειρηνης και Οικολογιας το Π.Κ Εργαζομενων ΟΤΕ ν.α καταδικάζει την επέμβαση των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας και της Γαλλίας στη Συρία. Εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στο χιλιοβασανισμένο λαό της Συρίας, που αντιμετωπίζει τη βαρβαρότητα του πολέμου εδώ και 7 χρόνια και σήμερα βιώνει την κλιμάκωση του.
«Οι πύραυλοι που βομβαρδίζουν από τα ξημερώματα του Σαββάτου τη Συρία, δεν αποτελούν "αντίποινα" για την υποτιθέμενη χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση της χώρας, ούτε στοχεύουν στην προστασία του συριακού λαού από αυτά, όπως με θράσος ισχυρίζονται οι πρωταγωνιστές της επέμβασης.


Η κλιμάκωση των ανταγωνισμών για το μοίρασμα της πίτας των πηγών και δρόμων Ενέργειας, των σφαιρών επιρροής είναι το "φιτίλι" της συντονισμένης στρατιωτικής δράσης που καίει στη γειτονιά μας. Γίνεται με τη στήριξη και την ανοχή των υπόλοιπων κρατών της ΕΕ και της πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ.
Ως Τμημα Ειρηνης και Οικολογιας του Π.Κ καλουμε ολους τους συναδελφους μελη του Π.Κ  εμπρακτα
να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στους επικίνδυνους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς και τις πολεμικές επεμβάσεις, στους οποίους συμμετέχει και η Ελλάδα. Με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης, όπως και των προηγούμενων, το ΝΑΤΟ έχει απλώσει τα πλοκάμια του με τις βάσεις του θανάτου στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στον Άραξο, στην Ανδραβίδα, στο Άκτιο, στη Λάρισα, στη Σύρο.
Να μη χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα ως ορμητήριο των φονιάδων των λαών.
Ως εργαζομενοι δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς όταν η περιοχή μας μυρίζει μπαρούτι. Η συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ δεν είναι παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας για το λαό, αλλά παράγοντας εμπλοκής της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για αλλαγή συνόρων, που είναι βαμμένοι με το αίμα των λαών, με τη φτώχεια, την εξαθλίωση, τον ξεριζωμό και την προσφυγιά.
Εδω και τωρα χρειαζεται να υψωσουμε την φωνη μας και να απαιτησουμε:
- Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
- Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις που αποτελούν ορμητήριο για τα βρώμικα σχέδια εναντίον των λαών της περιοχής μας.
- Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.
- Να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες φαντάροι από αποστολές εκτός συνόρων.
- Αποδέσμευση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που σπέρνουν πολέμους, φτώχεια, προσφυγιά.
Τμημα Ειρηνης και Οικολογιας ΠΚ Εργαζομενων  ΟΤΕ.

Επισκέπτες