Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

28 Ιουν 2017

Καμιά απόλυση. Αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά! Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ επικαλούμενη την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Κοροϊδεύει τους εργαζόμενους παρουσιάζοντας ως λύση στη σφαγή τις "δίμηνες" συμβάσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες στους Δήμους.

Τέρμα πια στην κοροϊδία. Δε θα δεχτούμε καμιά απόλυση συναδέλφου-συναδέλφισσας, συμβασιούχου. Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων.

Το πρόβλημα μας αφορά όλους. Κάθε χρόνο στις τηλεπικοινωνίες και στον όμιλο ΟΤΕ, ζούμε απολύσεις συνάδελφων με συμβάσεις ορισμένου ή αορίστου χρόνου, την πολιτική  των περικοπών σε μισθούς και ΣΣΕ, τις εργολαβικές - τρίτες εταιρείες (δουλεμπορικά) που εκμεταλλεύονται, ξεζουμίζουν χιλιάδες εργαζόμενους και μετά τους στέλνουν στην ανεργία.

Το αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά ενώνει όλους τους εργαζόμενους απέναντι στην πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας.
Καμιά απόλυση συμβασιούχου.

Να υλοποιήσει η κυβέρνηση εδώ και τώρα το αίτημα για άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Δυναμώνουμε τον αγώνα και την αλληλεγγύη στον αγώνα των συμβασιούχων. Παίρνουμε θέση στην κοινή πάλη για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Η ΕΣΚ ΟΤΕ, στον όμιλο ΟΤΕ  στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ, αγωνίζεται  και διεκδικεί  μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους.

Επισκέπτες