3 Μαρ 2017

Πολιτιστικη Φωνή ΕΣΚ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΗ
ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ & ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ
Συνάδελφοι,
Εργαζόμενοι - Συνταξιούχοι, μέλη του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Στα δύσκολα που περνάμε, στις συνεχείς επιθέσεις της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης του κεφαλαίου συνολικά, το Δ.Σ., το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ είναι σαν να μην υπάρχει ή σαν να μην καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του και τι συνέπειες έχουν όλα όσα γίνονται στους χιλιάδες εργαζόμενους που είναι μέλη του σαν εργαζόμενοι και σαν συνταξιούχοι.  Οι δυνάμεις που έχουν την πλειοψηφία στο Δ.Σ.  δεν βλέπουν, δεν ακούνε, δεν μιλάνε ….
Η σιωπή τους, εκκωφαντική μέσα στο γενικό χαμό, τους εκθέτει όλο και περισσότερο….
Τα πράγματα του Π.Κ., αυτά που υποτίθεται τους απασχολούν – σε αντίθεση με τα άλλα, τα γενικά – πάνε από το κακό στο χειρότερο. Τελευταίες πράξεις τους, η απόλυση των εργαζομένων στα κυλικεία και η ΓΑΣ του Σαββάτου 4/3 χωρίς συζήτηση του απολογισμού στο Δ.Σ.. χωρίς έστω τον ελάχιστο αναγκαίο χρόνο για την ουσιαστική προετοιμασία της!!! Η εκφυλιστική πορεία δεν έχει τέλος. Tο τέλος και την έξοδο από το τέλμα μπορούν να την επιβάλλουν μόνο οι ίδιοι οι εργαζόμενοι-συνταξιούχοι μέλη του Π.Κ.. Όλοι αυτοί που υποτιμούνται βάναυσα στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης μικροπαραταξιακών και μικροκομματικών σκοπιμοτήτων από τις δυνάμεις της πλειοψηφίας ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ, των οποίων οι ευθύνες είναι μεγάλες και διαχρονικές.


Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΣΚ – παρά τον αρνητικό συσχετισμό - με ένα μόνο μέλος στο 15μελές Δ.Σ. καταγγέλλει, καταδικάζει και αποκαλύπτει σε όλους εσάς την απαράδεκτη αυτή κατάσταση. Σας καλούμε σε συσπείρωση και δράση για την ανατροπή της ώστε να πάρει σάρκα και οστά η θέλησή μας για ένα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΦΩΝΗ στα δρώμενα, για ένα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ κυψέλη καλλιτεχνικής δημιουργίας και δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των μελών.
Στη  ΓΑΣ του Σαββάτου, πάμε με θέσεις – προτάσεις σε όλα τα ζητήματα που «καίνε» το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, τα μέλη του, τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ γενικότερα. Θα σταθούμε  - ακόμα μια φορά – εμπόδιο σε αυτούς που θέλουν μια άψε-σβήσε καθιερωμένη ΓΑΣ, τυπική διαδικασία!!! 

Συνάδελφοι αντιπρόσωποι στη ΓΑΣ, πάρτε θέση στα δρώμενα, βάλτε φρένο στην πορεία εκφυλισμού και συρρίκνωσης  του Π.Κ.
Συνάδελφοι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι μέλη του Π.Κ., πάρτε θέση στα δρώμενα, μην αφήνετε τα πράγματα να εξελίσσονται στα μέτρα και στις  επιδιώξεις της πλειοψηφίας.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,  ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΥΨΕΛΗ  ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 

Επισκέπτες