Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

1 Μαρ 2017

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΡΤΗ 6.30μ.μ. ΣΤΟ HILTON

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ
Κυβέρνηση – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. – ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει, με νέα φοροληστεία. Όλα αυτά θα προστεθούν πάνω στα προηγούμενα μέτρα, οδηγώντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε απόγνωση.
Η κυβέρνηση επιχειρεί να εξαπατήσει για άλλη μια φορά  προβάλλοντας δήθεν αντίμετρα στα μέτρα παρουσιάζοντάς τα ουδέτερα, όπως έλεγε και με το ασφαλιστικό ότι δε θα μειώνονταν οι συντάξεις. Κανείς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα.

Καμία ανοχή στα παιχνίδια των διαπραγματεύσεων, στα νέα βάρβαρα μέτρα!


Τώρα οι εργαζόμενοι έχουμε πια πείρα. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως όταν μας καλούν να βάλουμε όλοι μαζί πλάτη για να σωθούμε αυτό αφορά το πώς θα σωθεί το μεγάλο κεφάλαιο. Έχουμε πείρα και από τον κλάδο μας. Στον Όμιλο ΟΤΕ, Τηλεφωνικά Κέντρα, Τεχνικά Τμήματα, Εμπορικά Καταστήματα, Πληροφορική, υποστήριξη πελατών, οι θυσίες που καλούνται καθημερινά οι εργαζόμενοι να κάνουν, είχαν σαν αποτέλεσμα κουτσουρεμένους μισθούς, ελαστικές μορφές απασχόλησης τον διαχωρισμό μεταξύ εργαζομένων (νέοι παλαιοί) με διαφορετικές συμβάσεις εργασίας,  με διαφορετικά δικαιώματα,  το μόνο που παραμένει ίδιο είναι,  η εντατικοποίηση, παντού.
Δεν θα δεχτούμε αδιαμαρτύρητα τα νέα μέτρα ούτε και την εφαρμογή των παλιών, λέμε όχι στην αξιολόγηση που φέρνει νέα μόνιμα και επώδυνα μέτρα.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ!!!

Δεν θα πούμε περασμένα ξεχασμένα- διεκδικούμε με βάση αυτά που παράγουμε.

Θέλουμε πίσω όσα χάσαμε, τις απώλειές αυτών χρόνων , με βάση τις πραγματικές μας ανάγκες. Ψηλά το κεφάλι -είμαστε πολλοί!


Επισκέπτες