15 Νοε 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ
Η ΕΣΚ ΟΤΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη και προκλητική απαγόρευση των διαδηλώσεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Ελλάδα του προέδρου των ΗΠΑ. Καλούμε όλους τους συναδέλφους στον όμιλο ΟΤΕ να δώσουν δυναμικά και μαζικά το παρόν στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 18:30 στην Ομόνοια. Να βροντοφωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Η επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, που γίνεται κατά τη διάρκεια του τριήμερου εορτασμού του Πολυτεχνείου, δεν έχει καμία σχέση με τα προβλήματά μας, με τα δικά μας άγχη. Δεν έχει τίποτα να μας προσφέρει.
Αντίθετα η παρουσία του σηματοδοτεί ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους για την εργατική τάξη της Ελλάδας και συνολικότερα. Ο ερχομός του σημαίνει μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς επιθετικούς σχεδιασμούς στην περιοχή μας, την πιο ενεργό συμμετοχή της χώρας μας σε αυτούς. Σημαίνει φτώχεια, πολέμους, ανεργία.
Σαν κύριος εκπρόσωπος των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων υπηρετεί και αυτός την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η ΕΕ, το ΔΝΤ, οι ελληνικές κυβερνήσεις παλιότερες και η τωρινή. Είναι η ίδια ακριβώς πολιτική που υπερασπίζεται τα κέρδη των μονοπωλίων, που στο επίκεντρο της έχει την ακόμα μεγαλύτερη μείωση των μισθών μας, την ένταση της καταστολής, την περιστολή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του εργατικού κινήματος. Είναι όλοι μαζί εχθροί της εργατικής τάξης, από όποια χώρα και αν προέρχονται.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ
ΟΛΟΙ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 15/11, στις 6:30μ.μ. στην Ομόνοια

Προσυγκέντρωση 6:00μ.μ. στα Χαυτεία

Επισκέπτες