Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

12 Σεπ 2016

Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με την ΑΣΕ τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση πατήστε εδώ
Η ΑΣΕ στην προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους (συνήθης πρακτική στον «επαναστατικό τυχοδιωκτισμό» της) έσπευσε με ανακοίνωσή της να τσουβαλιάσει την ΕΣΚ με τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει και δεν θα είναι και η τελευταία.

Δεν μας εκπλήσσει γιατί πάντα έτσι λειτουργεί. Διαμορφώνει τέτοιους όρους ώστε σε κάθε κινητοποίηση να συκοφαντείται το εργατικό – οργανωμένο κίνημα και ταυτόχρονα παίρνει τέτοια θέση που οι άλλες δυνάμεις (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) τρίβουν τα χέρια τους!!!
Ο ρόλος τους ήταν και είναι διαχρονικά αντιδραστικός, απεχθάνονται την ταξική πάλη και εχθρεύονται την πρωτοπορία της εργατικής τάξης.
Ο Μικροαστισμός τους, δεν τους επιτρέπει να κατανοήσουν τον χαρακτήρα της Εκμετάλλευσης, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ επιθετικοί και πολέμιοι του εργατικού - ταξικού κινήματος.

Για μια ακόμη φορά διαψεύδονται…

Θυμίζουμε ότι οι δυνάμεις της ΕΣΚ συμπορευόμαστε σταθερά με τις ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, δεν αποτελέσαμε κι ούτε θα αποτελέσουμε ποτέ ουρά της ΟΜΕ και της ΓΣΕΕ όπως, συχνά πυκνά, συμβαίνει με την ΑΣΕ.

Οι δυνάμεις της ΕΣΚ στη Βόρεια Ελλάδα δεν περίμεναν τα κλιμάκια της ΟΜΕ, αλλά αρκετές μέρες πριν σάρωσαν τα κτήρια του ΟΤΕ για να ενημερώσουν τους συναδέλφους για τις κινητοποιήσεις ενόψει ΔΕΘ καλώντας τους να δώσουν την ταξική απάντηση που πρέπει συμμετέχοντας στη μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το Σάββατο 10/9 στην Πλατεία Αριστοτέλους. Αντίστοιχα, στην Αθήνα οι δυνάμεις της ΕΣΚ ενημέρωναν τους συναδέλφους καλώντας τους στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ την Παρασκευή 9/9 στην Ομόνοια. 

Εμείς στεκόμαστε απέναντι από την εργοδοσία και τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό όχι στα λόγια αλλά με την ταξική γραμμή που έχουμε επιλέξει να ακολουθούμε σε όλα τα ζητήματα. Γραμμή που εκφράζεται και στο δρόμο με τη συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις των ταξικών δυνάμεων.

Προφανώς, συνάδελφοι της ΑΣΕ είτε βιαστήκατε να βγάλετε ανακοίνωση χωρίς να εξετάσετε την πραγματικότητα είτε αγνοήσατε την πραγματικότητα και ακολουθήσατε τη γνωστή τακτική σας αυτή της αντίδρασης, της λάσπης, της συκοφάντησης.

Υ.Γ. Αναμένουμε με αγωνία να μάθουμε τι έκανε η ΑΣΕ για τις κινητοποιήσεις ενόψει ΔΕΘ


Επισκέπτες