Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

5 Μαΐ 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/5 11:00 OMONOIA
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/5 18:00 OMONOIA
ΚΟΡΥΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5 10:00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Μετά από τους πολύμηνους επιτυχημένους αγώνες των εργαζόμενων, των αυταπασχολούμενων, των φτωχών αγροτών που εμπόδισαν τη νομοθέτηση των νέων μέτρων η κυβέρνηση τρέμοντας την λαϊκή αντίδραση, τη δύναμη των συλλογικών αποφασιστικών αγώνων μας, προσπαθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος να περάσει μέσα στο Σαββατοκύριακο το νομοσχέδιο - λαιμητόμο για την Κοινωνική Ασφάλιση. ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και γι’ αυτό προσπαθούν να μας ξεγελάσουν, να μας μπερδέψουν ώστε να περάσει "στα ελαφρά" το νομοσχέδιο. Θέλουν να μας ξαφνιάσουν και να μας βρουν απροετοίμαστους. Γνωστό το κόλπο.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ - ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Από αύριο κανένας για δουλειά. Όλοι στο δρόμο να μην επιτρέψουμε το νέο έγκλημα. Να δώσουμε πραγματικό περιεχόμενο στην επέτειο της Πρωτομαγιάτικης Απεργίας την Κυριακή 8 Μάη.

Το νομοσχέδιο για Κοινωνική Ασφάλιση έρχεται να διαλύσει κάθε κοινωνική παροχή που είχαμε οι εργαζόμενοι μέχρι σήμερα. Σκοπός είναι ένα νέο πεδίο επενδύσεων για το κεφάλαιο, ένα νέο πεδίο κερδών πάνω στις πλάτες μας. Η κυβέρνηση μαζί με ΕΕ & εργοδότες δε θα παραμείνουν εκεί. Σκοπεύουν να περάσουν νέα μέτρα και στην φορολογία, να απελευθερώσουν τις ομαδικές απολύσεις, τις εργατικές & συνδικαλιστικές ελευθερίες που κατακτήθηκαν με το αίμα εκατοντάδων εργατών.

Αυτή τη ζωή διαγράφουν για εμάς. Να δουλεύουμε με τσακισμένους μισθούς, με διαλυμένες συμβάσεις χωρίς την δυνατότητα για σύνταξη, υγεία, περίθαλψη. Μας θέλουν σύγχρονους δούλους που θα υπάρχουν για να παράγουν κέρδη για τα μονοπώλια.
  
Έχουμε τη δύναμη. Με μαζικό συλλογικό αγώνα. Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις, στα συλλαλητήρια, στην 48ωρη απεργία. Κανείς στη δουλειά, όλοι στο δρόμο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για επανάπαυση, για εφησυχασμό. Με τη δράση μας, με τη δυναμική μας, βάλαμε εμπόδια, καθυστερήσαμε το νομοσχέδιο, τώρα είναι η ώρα να φωνάξουμε:

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Επισκέπτες