11 Φεβ 2016

ΕΡΓΑΤΙΑ – ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

-Να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό!
-Να μην περάσει η εξαθλίωση, η ανέχεια, η νέα σφαγή στη ζωή μας!
-Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους νικήσουμε!
-Να δυναμώσει σε κάθε χώρο η αλληλεγγύη!
Οι αγρότες των αγωνιστικών μπλόκων σε όλη τη χώρα, αποφάσισαν μέσα από τις αγωνιστικές τους πρωτοβουλίες και το συντονιστικό όργανο τους, να διαδηλώσουν στην Αθήνα ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό! 
Δε θα είναι μόνοι τους!
Οι δυνάμεις της ΕΣΚ ΟΤΕ μαζί με το ΠΑΜΕ καλούμε την εργατική τάξη της χώρας που έχει πληρώσει με αμέτρητες θυσίες τις συνέπειες της κρίσης τα τελευταία χρόνια, που βρίσκεται στο στόχαστρο του νέου ασφαλιστικού, να συμπαραταχθεί με όλες τις δυνάμεις της δίπλα στους αγρότες και να βουλιάξουμε την Αθήνα!


Μπλόκο στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ! Να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης!
Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι έχουμε καθήκον και ευθύνη, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους αγρότες, με τους ελευθεροεπαγγελματίες, με όποιον πλήττεται και βασανίζεται από την πολιτική που μας πτωχεύει και γεμίζει τα σεντούκια των επιχειρηματικών ομίλων. Ενιαία, συντονισμένα, αγωνιστικά, ταξικά!
Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας και των εργατών!
Είναι αγώνας κατά της ίδιας πολιτικής που ενισχύει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που θέλει τους εργάτες και τους αγρότες στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, με συμβολικές συντάξεις, με ελάχιστες υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, επαγγελματικής προστασίας. Είναι η ίδια πολιτική που ξεκληρίζει την αγροτιά, που έχει στην ανέχεια τους εργαζόμενους με μισθούς των 300 και 400 ευρώ, που στέλνει στην ανεργία τους νέους, που βάζει λουκέτα στους ελευθεροεπαγγελματίες.
Ο αγώνας των αγροτών είναι μια σκληρή αναμέτρηση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων. Ενάντια στη συνεχή φοροληστεία που θερίζει τους φτωχούς αγρότες και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα».
Έχουμε τη δύναμη για να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να συναντήσουν αδιαπέραστο λαϊκό τοίχος, ένα αρραγές διεκδικητικό μέτωπο που δε θα αναχαιτιστεί!

Αν τολμήσει η κυβέρνηση και φέρει στη Βουλή το νόμο έκτρωμα για το ασφαλιστικό παρά τη γενική κατακραυγή, απαντάμε με 48ωρη γενική πανελλαδική απεργία! Να νεκρώσει όλη η χώρα!».
· Την Παρασκευή 12/02 υποδεχόμαστε την αγροτιά στις 17.00 ΣΤΗΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ,

Συμμετέχουμε στο  πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το Π.Α.ΜΕ.

·  Tο Σάββατο 13/02, 11:00πμ στην Ομόνοια και καλούμε τους εργαζόμενους στις Τηλεπικοινωνίες, στον ΟΤΕ να πάρουν την υπόθεση της επιτυχίας του στα χέρια τους.

ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ.

Επισκέπτες