Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

16 Νοε 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

Η ΕΣΚ ΟΤΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν μαζικά στην απεργία, κόντρα στους εκβιασμούς της συγκυβέρνησης και στις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας που προσπάθησε να υπονομεύσει την απεργία με διάφορους τρόπους: Σεμινάρια, κανονική δουλειά για το διογκωμένο προσωπικό ασφαλείας, τρομοκρατικά sms και e-mails την προηγούμενη της απεργίας που «ενημέρωναν» ότι το προσωπικό ασφαλείας θα κάνει ότι δουλειά χρειαστεί, απειλές στους νέους εργαζόμενους ότι «δεν καλύπτονται» να απεργήσουν κ.λπ.

Οι μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα αποδεικνύουν ότι όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι  πείθονται από την ίδια τους την πείρα ότι η υποταγή, ο συμβιβασμός και ο «κοινωνικός εταιρισμός» που καλλιεργείται από συνδικαλιστικές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ αλλά και των… «αριστερών επαναστατών»  που δεν φάνηκαν πουθενά - τύπου ΑΣΕ είναι αδιέξοδος. Όλο και περισσότεροι πείθονται ότι η γραμμή της ταξικής πάλης και ο δρόμος του αγώνα είναι τα μοναδικά στοιχεία που θα φέρουν αποτελέσματα.


Η απεργία της 12ης Νοέμβρη είναι μόνο η αρχή-το εφαλτήριο!
Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αποφασίσουν, μέσα από συλλογικές διαδικασίες που τόσο φοβούνται οι ηγεσίες του συνδικαλιστικού κινήματος του ΟΤΕ, το αγωνιστικό ξέσπασμα να έχει συνέχεια και κλιμάκωση!
Κάθε συνάδελφος πρέπει να ενημερωθεί και να ενημερώσει τους γύρω του για το αντιασφαλιστικό έκτρωμα που είναι στα σκαριά, από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  
Να προετοιμάσουμε γερά το επόμενο βήμα αγωνιστικής κλιμάκωσης, να απαντήσουμε με νέα γενική απεργία ενάντια στην επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση, στα δικαιώματα μας, στη ζωή μας.
Να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια μας.
Να αρνηθούμε το καθεστώς σύγχρονης σκλαβιάς που μας προετοιμάζουν!
             
   «Οι τύρρανοι φαίνονται μεγάλοι μόνον όσο εμείς είμαστε γονατιστοί»

Επισκέπτες