23 Σεπ 2015

ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ , ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 7 Μ.Μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Στιγματίζουμε αμείλικτα την υποκρισία των «ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ» ιμπεριαλιστών που συνέρχονται σε σύνοδο κορυφής για να πάρουν μέτρα διαχείρισης του προβλήματος και ταυτόχρονα να τροφοδοτήσουν με φθηνό ευέλικτο εργατικό δυναμικό τα ευρωπαϊκά μονοπώλια για να ανακάμψουν από την καπιταλιστική κρίση.

Είμαστε μαχητικά στο πλευρό των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που ξεριζώνονται από τις εστίες τους εξαιτίας των συνεχιζόμενων ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων στην ευρύτερη περιοχή. Καταδικάζουμε κάθε κίνηση διαίρεσης των εργαζομένων και δαιμονοποίησης των προσφύγων και των μεταναστών. Ο ρατσισμός , η ξενοφοβία της φασιστικής – εγκληματικής «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» είναι δηλητήριο στην εργατική συνείδηση. Κανείς συμβιβασμός στα κηρύγματα του μίσους. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ , Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ , το κεφάλαιο που τσακίζει την εργατική τάξη και συντρίβει τη ζωή μας.
Η αυριανή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ είναι η οφειλόμενη απάντηση σε όλους όσοι προσπαθούν να ρίξουν στους μετανάστες και τους πρόσφυγες όλα τα δεινά της ζωής μας. Να πάμε μπροστά με ένταση της δράσης για τα δικαιώματά μας κόντρα στον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ και πλήρη εναντίωση στην ενιαία στρατηγική του κεφαλαίου.
Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων στον όμιλο με πρώτη την ΟΜΕ καλούνται να εκφράσουν άμεσα , με κάθε τρόπο και μέσο την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να διεκδικήσουν αγωνιστικά τα αιτήματα που διατύπωσε το ΠΑΜΕ για την αντιμετώπιση του προβλήματος παρά και ενάντια στη συνθήκη Σένγκεν και τον Κανονισμό του Δουβλίνου.
Όχι σε νέες επεμβάσεις σε τρίτες χώρες με πρόσχημα δήθεν το χτύπημα των διακινητών. Όχι στα νέα μέτρα της ΕΕ για καταστολή στα σύνορα που μόνο περιπλέκουν και οξύνουν το πρόβλημα, παρά οδηγούν στην επίλυση του.
Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικές αποστολές και επεμβάσεις των ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ σε τρίτες χώρες


Επισκέπτες