Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

24 Ιουν 2015

ΒΗΜΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΤΗΠ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στον όμιλο εταιριών ΟΤΕ στο νομό Αττικής

Χαιρετίζουμε θερμά όλους εσάς που κάνατε το βήμα με εγγραφή ως νέων μελών στο ΣΕΤΗΠ. Παλιά και νέα μέλη , συμβάλατε καθοριστικά στο όλο αποτέλεσμα των εκλογών , την ενίσχυση του κλαδικού σωματείου με νέα όργανα και περισσότερους αντιπροσώπους στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. 

Ξεπεράσατε διλήμματα , αναστολές και όλη την έρπουσα σε βάρος του ΣΕΤΗΠ προπαγάνδα που στόχο έχει να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα εμπόδια στη μαζικοποίησή του , στη συσπείρωση των εργαζομένων του ομίλου.  Αυτοί που λένε τα διάφορα σε βάρος του ΣΕΤΗΠ δεν έχουν το σθένος , το θάρρος της γνώμης τους , να τα βάλουν στο χαρτί ανοιχτά καθαρά και ξάστερα ώστε να παίρνουν την κατάλληλη κάθε φορά απάντηση.
Είναι ο «δούρειος ίππος» των εργοδοτών στον κλάδο ! Οποιο χρώμα κι αν έχουν όποια προβιά κι αν φοράνε ένα βέβαιο : υπονομεύουν την ενότητα των εργαζομένων στον κλάδο. Θέλουν τους εργαζόμενους υποχείριά τους , δεμένους συντεχνιακά σε σωματεία που δεν θέλουν και δεν τολμούν να σηκώσουν κεφάλι στην εργοδοσία. Δεν γίνεται να είσαι με την εργασιακή ειρήνη και με τους εργαζόμενους ταυτόχρονα ! Αλλα τα συμφέροντα των εργοδοτών , άλλα των εργαζομένων στον όμιλο και τον κλάδο γενικότερα. Αυτοί  - οι εργοδότες – δεν θέλουν τους εργαζόμενους ταξικά ενωμένους ενάντιά τους .
Είμαστε ήδη στην επόμενη μέρα. Η ΕΣΚ θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις στη σταθεροποίηση των βημάτων που έγιναν στην όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη της δράσης του στους χώρους εργασίας του ομίλου. Θέλουμε την πιο πλατιά αγωνιστική ενότητα όλων των εργαζομένων χωρίς καμία διάκριση. Μας ενώνουν τα κοινά συμφέροντα , ότι πάει να μας χωρίσει υπονομεύει στην πράξη , τον αγώνα για οργάνωση και πάλη με στόχο την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΤΟ ΣΕΤΗΠ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ   

ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗΣ «ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ»

Επισκέπτες