Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

8 Απρ 2015

Τα βραβεία του ΟΤΕ, αβάσταχτο φορτίο στις πλάτες των εργαζομένων

Μεγάλος νικητής ο Όμιλος ΟΤΕ στα Sales Excellence Awards 2015
( 6 βραβεία για τη Διεύθυνση Εμπορικών Θεμάτων της Εξυπηρέτησης Πελατών  ΟΤΕ–COSMOTE,  2 βραβεία για τη Διεύθυνση Πωλήσεων Δορυφορικής Τηλεόρασης).
Με τη δική της λογική – η μεγιστοποίηση των κερδών – η εργοδοσία, κάνει ότι μπορεί για να πάρει κεφάλι στην κούρσα του ανταγωνισμού με τα άλλα μονοπώλια του ομίλου. Επιδεικνύει τα βραβεία, που παίρνει με το συνεχές κυνηγητό και την εντατικοποίηση της δουλειάς των εργαζομένων στον όμιλο.
“Ξεχνάνε’’ οι φωστήρες με τα μεγάλα masters και τους λοιπούς ακαδημαϊκούς τίτλους ή τα πιστοποιητικά της «αγοράς», πως ότι παράγεται στα πλαίσια του ομίλου οφείλεται στην εργασία των χιλιάδων εργαζομένων κι όχι στη δική τους ευρηματικότητα.
Οι εργαζόμενοι – σε πλήρη αντίθεση με τα “μαγαζιά” και τους θεσμούς των βραβείων - δεν δίνουν κανένα βραβείο στην εργοδοσία, γιατί :
1)     Η μισθολογική κι όλη η κατάστασή τους είναι καθοδική και σε πλήρη αντίθεση με την ανοδική κερδοφορία κι εν γένει ενίσχυση της θέσης του ομίλου στον κλάδο
2)     Οι «στόχοι» πιάνονται με καθημερινό κυνηγητό και άγχος που φθείρει ανεπανόρθωτα την υγεία των εργαζομένων σε βάρος της προσωπικής και οικογενειακής ζωής.
Είναι αλήθεια ότι θέλουν να κάνουν πράξη «το πάθος των εργαζομένων μας», το προσπαθούν με όλα τα μέσα και με το καλό και με το άγριο. Σεμινάρια, συναντήσεις και πολλά άλλα είναι εργαλεία για αυτό το σκοπό. Με άλλα λόγια θέλουν να μας βάλουν όλους «στο τσεπάκι» να νοιώθουμε πως μοχθούμε για την εταιρεία μας. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε τη δική μας επιβίωση μαζί και των μελών των οικογενειών μας.  Η «κούρσα» στην οποία θέλουν να μας τραβήξουν … δεν έχει τελειωμό.
ΑΜΕΣΟΙ ΣΤΟΧΟΙ:
  • ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
  • ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. ΠΑΜΕ μπροστά με οργάνωση σε κάθε τόπο δουλειάς, με αγώνες για την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών

Επισκέπτες