10 Φεβ 2015

ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ Η΄ΜΑΣ ΦΑΣΚΕΛΩΝΟΥΝ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, εργαζόμενοι στον Όμιλο ΟΤΕ
Όλοι υπεστήκαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μια άγρια επίθεση στη νοημοσύνη μας και στο δικαίωμα μας να επιλέξουμε τι πολιτική μας εκφράζει καλύτερα ,μέσω εκβιαστικών διλλημάτων . Από τη μία η απερχόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μας προειδοποιούσε ότι δεν θα έχουμε χαρτί υγείας και γάλα για τα παιδιά μας και από την άλλη η επερχόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας υποσχόταν ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε θα μας το λύσουν αυτοί που το δημιούργησαν . Δηλαδή η ΕΕ με τις αποφάσεις της και οι υγιείς επιχειρηματίες και τραπεζίτες με την κερδοφορία τους, λες και οι επιχειρηματίες που απολαμβάνουν μια εκπληκτική συνεχή εξασφαλισμένη κερδοφορία τη τελευταία εικοσαετία που πατά επάνω στα διαλυμένα δικαιώματα μας και στο ρημαγμένο εισόδημα μας ήταν γριπωμένοι .
Εδώ όμως στη Cosmote γίναμε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου ψηφοθηρικής καμπάνιας από τον υποψήφιο Βουλευτή της Β΄ Αθήνας με την ΝΔ κο Δένδια που ξεπέρασε κάθε όριο . Κάθε λίγο και λιγάκι SMS έρχονταν στα εταιρικά μας τηλέφωνα ακόμα και σε μεταμεσονύχτιες ώρες και  μας καλούσαν στα σημεία που ο Κος Δένδιας κήρυττε τα «ευαγγέλια» της καπιταλιστικής «παραδεισένιας» μετά θάνατον ζωής. Φανταχτερά Newsletter έσκαγαν στα εταιρικά μας mail και μας προειδοποιούσαν ότι αν δεν στηρίξουμε τα αφεντικά μας και την κερδοφορία τους και συνεχίζουμε να ζητάμε σαν αχάριστα πλάσματα το πλούτο που εμείς και μόνο εμείς παράγουμε, ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς εμείς και τα παιδιά μας οι 7 πληγές του φαραώ θα πέσουν στο κεφάλι μας.
Η ΕΣΚ ΟΤΕ από την πρώτη στιγμή έκανε παρέμβαση στην εργοδοσία για το θέμα της διαρροής των προσωπικών μας στοιχείων στα διάφορα πολιτικά γραφεία. Σε μια περίοδο που η εταιρία επιτακτικά ζητά δηλώσεις μετάνοιας και καταγραφής επειδή το άνεργο παιδί ενός συναδέλφου δουλεύει ένα τετράωρο σε ένα από τα τηλεφωνικά κέντρα  για να πάρει 184 ευρώ το μήνα. Είναι προκλητικό να είμαστε με τέτοια ευκολία και προκλητικότητα στη λίστα του κάθε κομματάρχη. Η εταιρία μας απάντησε ότι ερευνά το θέμα.
Συνεχίσαμε την έρευνα και καταλήξαμε ότι τα SMS και τα Newsletter του Δένδια έφτασαν στα τηλέφωνα και τα mail  μόνο των μελών του σωματείου μας . Εδώ μπαίνει ένα πολύ σοβαρό θέμα Συνάδελφοι και  Συναδέλφισσες το μητρώο μελών του συλλόγου μας είναι κάτι «ιερό» είναι άβατο για κάθε εκπρόσωπο της εργοδοσίας και φυσικά και της κάθε Κυβέρνησης είτε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είτε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  Θέτουμε ζήτημα σύγκλισης έκτακτου Δ.Σ  και καταλογίζουμε την ευθύνη στα μέλη της ΑΚΕ της υποτιθέμενης ανεξάρτητης παράταξης που αρνείται να παραδεχτεί ότι είναι η ΔΑΚΕ με άλλη προβιά και φυσικά ο  συνδικαλιστικός βραχίονας της Νέας Δημοκρατίας
ΠΑΡΑΜΕΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ
Με όπλο την οργάνωση των εργαζομένων στα σωματεία,
την ανάπτυξη δράσης «από τα κάτω»  και
TO ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ ΠΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΣΚ ΟΤΕ

ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΟΤΕ

Επισκέπτες