28 Νοε 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ και ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!Με τον «αέρα» της χτεσινής απεργίας,
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ και ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Συνάδελφοι εργαζόμενοι, εργαζόμενες στον όμιλο εταιριών ΟΤΕ
 Απευθύνουμε θερμό συναδελφικό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους εσάς που συμμετείχατε στην χτεσινή απεργία, που σηκώσατε το ανάστημά σας και απαντήσατε αγωνιστικά στην εργοδοσία και τη συγκυβέρνηση για την κλιμάκωση της επίθεσης ενάντιά μας.
 Στην πολυήμερη πορεία προς την πανελλαδική-πανεργατική απεργία, η κάθε δύναμη μετρήθηκε από τη δράση της για την προετοιμασία των εργαζομένων για το ξεπέρασμα όλων των εμποδίων που είχαμε μπροστά μας. Τα συμπεράσματα είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας.
 Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει πιο δυνατούς στην αντιμετώπιση των προκλητικών αξιώσεων - απαιτήσεων της εργοδοσίας και της συγκυβέρνησης για νέα χτυπήματα σε μισθούς-συντάξεις-δικαιώματα !!! Αποκρούουμε σθεναρά κάθε προσπάθεια της εργοδοσίας – σε όλα τα επίπεδα – να μας φορτώσει τη δουλειά που συσσωρεύτηκε από την απεργία.
Συνεχίζουμε με συγκεντρώσεις – συνελεύσεις σε κάθε τόπο δουλειάς, συζητάμε, αποφασίζουμε την κλιμάκωση του αγώνα. Στο επίκεντρο της αγωνιστικής μας δράσης:   

  • Η υπογραφή ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΣΣΕ) με μισθούς που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας για όλους τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ, ανεξάρτητα της σχέσης εργασίας τους με τον Όμιλο. Όχι σε νέες μειώσεις.
  • Η ένταξη ΤΩΡΑ όλων των εργαζομένων της OTEplus στην υπάρχουσα ΣΣΕ με Ενιαίο Κανονισμό Εργασίας, το άμεσο σταμάτημα της επινοικιαζόμενης εργασίας (πχ E- value, Cosmote, Πληροφορική).
  • Το ενιαίο ωράριο με 7ωρο πενθήμερο 35ωρο για όλους χωρίς μείωση αποδοχών.
  • Η απόκρουση της εκχώρησης έργου, υπηρεσιών και εργαζομένων σε τρίτες εταιρείες (outsourcing)
  • ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ για την ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ την ΑΣΦΑΛΕΙΑ στους χώρους εργασίας.

 ΠΑΜΕ μπροστά, βάζουμε στην άκρη όλους τους κήρυκες του συμβιβασμού, της υποταγής και  της «εργασιακής ειρήνης».

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Επισκέπτες