Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

4 Νοε 2014

Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη,


 Μετά το συλλαλητήριο της 
1ης    Νοέμβρη, 
τίποτα δεν είναι όπως πριν…
 
Απευθύνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό  στους συναδέλφους εργαζόμενους στον όμιλο πανελλαδικά, για την παρουσία τους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
Με τη συμμετοχή σας, δώσατε περήφανη αγωνιστική απάντηση σε συγκυβέρνηση – κεφάλαιο κι όλα τα στηρίγματά τους, που επέμειναν μέχρι τέλους στην άρνηση συμμετοχής των συνδικάτων εργαζομένων του ομίλου στο μεγάλο συλλαλητήριο που έκφρασε τη θέληση των χιλιάδων και χιλιάδων μελών 1000 περίπου συνδικαλιστικών οργανώσεων κι άλλων μαζικών φορέων!!!
Πάνω από 100.000 αποτέλεσαν το πολυπληθές εργατικό - λαϊκό ποτάμι που πλημμύρισε με τις 9 τεράστιες προσυγκεντρώσεις τους δρόμους της Αθήνας. Έδωσαν αποστομωτική απάντηση στους γραφειοκράτες του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, στους «προοδευτικούς» καλοθελητές - διαφόρων χρωμάτων – που μιλούσαν για κινήσεις «απομονωτισμού, κομματικό συλλαλητήριο» κλπ.
Έστειλαν σαφές το μήνυμα στην κυβέρνηση και τους ισχυρούς επιχειρηματικούς ομίλους:
Δε θα ζήσουμε με τα ψίχουλα.
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και με τους αγώνες μας μπορεί να επιβληθεί!
Όλα τα παραπάνω δίνουν το μέτρο της ανάγκης για άμεση αλλαγή της κατάστασης στο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων του ομίλου.
Στην επιχείρηση εξαγοράς με κάθε λογής ρουσφέτια και υποσχέσεις της ΔΑΚΕ, στη μεταμφίεση της ΠΑΣΚΕ με νέα ονόματα, στα καλέσματα για ενίσχυση των νέων «σωτήρων» (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ), στο αδιέξοδο «πετροβολητό» της ΑΣΕ, στους κάθε λογής ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ μια απάντηση ταιριάζει :
  • Φτάνει πια. Δεν έχουν περάσει οι υποσχέσεις σας για «λύσεις» κάτω  από τη μια ή την άλλη φτερούγα.
  •  Δεν υπάρχουν λύσεις χωρίς οργάνωση, πάλη και αγώνα σε ταξική κατεύθυνση κόντρα στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής.
Ώρα για το αποφασιστικό βήμα, τη συσπείρωση με τις ταξικές αγωνιστικές δυνάμεις με συμμετοχή και στήριξη των αγωνιστικών ψηφοδελτίων της ΕΣΚ ΟΤΕ, με το αγωνιστικό διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ.

ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ !

Επισκέπτες