6 Οκτ 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝK-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΣΚ ΟΤΕ 6 10 2014.doc


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 Συναδέλφισσες,Συνάδελφοι,
  Η παράταξη ΕΣΚ ΟΤΕ, μέσω των εκπροσώπων  της -Ρουτζούνη Ευανθίας και Τσαλίκη Γιάννη- στο τελευταίο Κ.Δ.Σ του ΠΑΣΕ που πραγματοποιήθηκε στις 12/9 ζητήσαμε να παραλάβουμε το μητρώο μελών του Συλλόγου (προφανώς οι τελευταίες εγγραφές μελών της συνεδρίασης του Δ.Σ, μας ήταν ήδη γνωστές).
Και αυτό προκειμένου να έχουμε τον οριστικό και ακριβή αριθμό μελών που είναι εγγεγραμμένοι στο Σύλλογο μέχρι τις 12/9,ώστε να μπορούμε άμεσα να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για τις θέσεις και τις προτάσεις μας σε μια σειρά ζητημάτων που θεωρούμε ότι είναι κυρίαρχα μπροστά και στις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου,
στις 8-12 του Δεκέμβρη.
 Μέχρι και σήμερα σχεδόν ένα μήνα μετά, παρότι στείλαμε εκ νέου υπενθύμιση μέσω email αλλά και προφορικά θέσαμε το αίτημά μας, η απάντηση εξακολουθεί να είναι η ίδια:
Δεν έχουν επεξεργασθεί ακόμη τα στοιχεία μελών ….
Το επιχείρημα γνωρίζουμε ότι είναι σαθρό και ανυπόστατο όταν είναι ήδη παρακρατούμενες οι εισφορές στο Σύλλογο μελών, ίσως  και των τελευταίων εγγεγραμμένων.
Έτσι με αφορμή τα παραπάνω θα θέλαμε να θέσουμε για ακόμη μια φορά το αίτημά μας για την παραλαβή του Μητρώου Μελών του ΠΑΣΕ καθώς  και των νέων Τοπικών Διοικουσών, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί μετά την συγχώνευση τους με τον αριθμό μελών σε αυτές.
Επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για το πλήρες Πανελλαδικό  πρόγραμμα των περιοδειών του Συλλόγου, ώστε να εξασφαλίσουμε ως παράταξη την συμμετοχή μας σε αυτές.
Είναι πλέον ξεκάθαρο – και δεν συμβαίνει για πρώτη φορά- ότι η τακτική της πλειοψηφίας του Συλλόγου στον ΠΑΣΕ(ΠΑΣΚΕ) αλλά και οι υπόλοιπες δυνάμεις που υποστηρίζουν αυτή την τακτική (ΔΑΚΕ – ΑΓ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) σε περίοδο οξυμένων προβλημάτων για τους εργαζόμενους και μπροστά στις εκλογές του Συλλόγου να μην επιτρέπουν να ακουστεί η διαφορετική φωνή της ΕΣΚ ΟΤΕ. Τις θέσεις και το αγωνιστικό πλαίσιο δράσης που είναι αντίθετο στη λογική που υπερασπίζεται το πλαίσιο των πολιτικών τους φορέων δηλαδή της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πολιτική που είναι βασισμένη στην ανταγωνιστικότητα και στην κερδοφορία της Επιχείρησης και ακριβώς εκεί προσπαθούν να ενσωματώσουν και τους εργαζόμενους στηρίζοντας τη λογική του «μικρότερου κακού» της ηττοπάθειας  και του συμβιβασμού.
Καλλιεργώντας αυταπάτες και δημιουργώντας θολούρα στους εργαζόμενους  για το ποιες είναι οι επιδιώξεις και οι στόχοι της Διοίκησης.
Μακριά από τις ανάγκες των εργαζομένων και τις αγωνίες τους για το πώς πρέπει να εκπροσωπούνται μέσα από ένα  ταξικό σ.κ: «που δεν τα διπλώνει».
Που είναι στην πρώτη γραμμή πάλης προκειμένου να υπερασπίσει εργαζόμενους και που μόνο  σε αυτούς απευθύνεται.
Δεν μας φιμώνετε δεν μας αποθαρρύνετε.
Το ταξικό κίνημα, η ΕΣΚ ΟΤΕ δεν κάνει πίσω.
Θα ακουστεί δυνατά η φωνή μας ΠΑΝΤΟΥ!!!

Επισκέπτες