Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

6 Οκτ 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΡΟΤΑΜεγάλη αύξηση σε ψήφους και ποσοστό είχαν οι ταξικές δυνάμεις της ΕΣΚ ΟΤΕ στις εκλογές του σωματείου της Cosmote ( 29 Σεπτέμβρη -  3 Οκτώβρη ).
H ΕΣΚ-ΟΤΕ πήρε 253 ψήφους (από 163 το 2011) και ποσοστό 18, 99% (από 14, 41% το 2011) ενώ εξέλεξε 3 έδρες στο Δ.Σ, 3 αντιπροσώπους στο ΕΚΑ και 4 αντιπροσώπους στην ΟΜΕ-ΟΤΕ. Το  2011 είχε εκλέξει 2 έδρες στο Δ.Σ , 2 αντιπροσώπους στο ΕΚΑ και 2 αντιπροσώπους στην ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Πανελλαδικά αποτελέσματαΑποτελέσματα στην Θεσσαλονίκη – Β. Ελλάδα Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η αύξηση στη Θεσσαλονίκη, όπου αναδείχτηκε 1η δύναμη με ποσοστό 46,27 % και 3 έδρες στο Δ.Σ αφήνοντας την ΑΚΕ (ΔΑΚΕ) στην 2η θέση και την ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΠΑΣΚΕ)  εκτός Δ.Σ.

Είναι  αποτέλεσμα που δείχνει ότι οι εργαζόμενοι εμπιστεύτηκαν και με τη ψήφο τους τις ταξικές δυνάμεις για την συνεπή αγωνιστική τους δράση κόντρα στην εργοδοσία και σε ρήξη με τις δυνάμεις της συναίνεσης, του συμβιβασμού και του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η εργοδοσία του Ομίλου ΟΤΕ με θράσος απαιτεί  να συναινέσουμε στην εξαθλίωση μας.
 Η ΕΣΚ –ΟΤΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους της Cosmote. Όλοι μαζί συνεχίζουμε στην ίδια ρότα δεν λοξοδρομούμε . Λογοδοτούμε μόνο σε σας. Μπορούμε να αλλάξουμε τους συσχετισμούς αρκεί να το αποφασίσουμε. Να κάνουμε το βήμα τώρα. 

Ψηφίζουμε ΤΑΞΙΚΑ. Ψηφίζουμε ΕΣΚ – ΟΤΕ

Επισκέπτες