Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

15 Οκτ 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ.doc

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  το ΣΑΒΒΑΤΟ 1ης  ΝΟΕΜΒΡΗ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 12.00 π.μ.Προς τα Δ.Σ. της ΟΜΕ ΟΤΕ  και των συνδικαλιστικών οργανώσεων (πανελλαδικών-τοπικών), προς όλους τους εργαζόμενους, στον όμιλο εταιριών ΟΤΕ,

Σε όλη την Ελλάδα εργατική τάξη, λαϊκά στρώματα ζούμε τις συνέπειες της απάνθρωπης πολιτικής που τα δίνει όλα στο κεφάλαιο. Ο κρατικός προϋπολογισμός προβλέπει και γενικά τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής και ειδικά τη συνέχιση της φοροεπιδρομής. Καμία αλχημεία δεν μπορεί να μας ξεγελάσει.
Ο κουρνιαχτός που σηκώθηκε με τη συζήτηση για τη «ψήφο εμπιστοσύνης» πάει να μας αποπροσανατολίσει και να βάλει πρόσθετα εμπόδια στην οργάνωση της πάλης των εργαζομένων.
Σε αυτές τις συνθήκες προχωράει με ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή συνδικαλιστικών οργανώσεων η προετοιμασία για το πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη στην Αθήνα με συγκέντρωση στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και οι φορείς που συμμετέχουν ξεπέρασαν ήδη τους 600 και η λίστα καθημερινά μεγαλώνει.
Η αρνητική στάση της πλειοψηφίας στα Δ.Σ. των  συνδικαλιστικών οργανώσεων του ομίλου ΟΤΕ, όπου η ΕΣΚ- ΟΤΕ ζήτησε να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής, μόνο τα συμφέροντα των εργαζομένων δεν υπηρετεί. Αντικειμενικά ρίχνει νερό στο μύλο της εργοδοσίας και της γενικότερης αντιλαϊκής πολιτικής. Συνάδελφοι της ΑΣΕ και της Αγων. Συνεργασίας – ΜΕΤΑ, σιωπήσατε!
Κατηγοράτε το ΠΑΜΕ ότι « βοηθά αντικειμενικά στην απαξίωση των συνδικάτων και των αγώνων» και ότι «για μια ακόμα φορά αποφάσισε να κινηθεί αποκλειστικά και μόνο γύρω από τον εαυτό του, διοργανώνοντας τα δικά του ξεχωριστά παραταξιακά συλλαλητήρια, ακυρώνοντας στην πράξη την ανάγκη της ενότητας στη δράση..» όταν, για μια ακόμη φορά, γίνατε ουρά του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού που, στα λόγια, «καταγγέλλετε».
Ανοιχτά, καθαρά και ξάστερα – σε γνώση όλων των εργαζομένων του ομίλου – σας καλούμε να αποφασίσετε τώρα τη συμμετοχή των συνδικαλιστικών οργανώσεων, από άκρου εις άκρον, στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη.
Σε περίπτωση που αρνηθείτε εκ νέου ή κάνετε την «πάπια’’ αναλαμβάνετε βαρύτατες ευθύνες που δεν ξεπλένονται με τίποτα. Καλούμε από τώρα τους εργαζόμενους να σας ξεπεράσουν στην πράξη με τη δική τους μαζική συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη.
 Κανένας συμβιβασμός με την πολιτική που μας τσακίζει, για να κερδίζει το κεφάλαιο.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ,

 ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ !!!

Επισκέπτες