Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

26 Σεπ 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην COSMΟΤΕ (29 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτώβριου)

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην COSMΟΤΕ

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Ψηφίζουμε μαζικά ΕΣΚ

 
Συναδέλφισσες , συνάδελφοι εργαζόμενοι στην COSMOTE,

 Δεν χρειάζεται να σας περιγράψουμε την κατάσταση στην οποία όλοι ζούμε την τελευταία πενταετία . Δεν χρειαζόμαστε κανένα δακρύβρεχτο κείμενο που να περιγράφει με φανφάρες το καθημερινό αγώνα που κάνουμε για την επιβίωση. Για να μπορούμε εμείς και οι οικογένειες μας να ζούμε με αξιοπρέπεια .
Οι δυσκολίες που ζούμε, ο καθένας με τον τρόπο του, έχουν κοινή ρίζα, την πολιτική που μας φτωχαίνει συνέχεια για να έχουν οι επιχειρήσεις φτηνό-πάμφθηνο το εμπόρευμα που λέγεται εργατική δύναμη. Η «ανάκαμψη» για την οποία μιλάνε – όταν και όποτε έρθει – δεν θα φέρει τίποτα καλύτερο, το αντίθετο μάλιστα. Θα ριζώσει – μέχρι τον επόμενο κύκλο της κρίσης – στα ‘’θεμέλια’’ των τσακισμένων μισθών – εργατικών δικαιωμάτων, στους ξέφρενους ρυθμούς εντατικοποίησης της εργασίας.
Πλέον ξέρουμε καλά ότι τα αντεργατικά μέτρα, που  συρρίκνωσαν το εισόδημα μας ,δεν ήταν προσωρινά. Στόχο είχαν να  καταργήσουν κάθε εργασιακό δικαίωμα που μας απέμεινε με σκοπό την όλο και μεγαλύτερη κερδοφορία επιχειρήσεων ,ομίλων , θεσμικών και στρατηγικών επενδυτών.
Πλέον ξέρουμε καλά ότι κανένας  κλάδος δεν έμεινε αλάβωτος από την επίθεση που εξαπέλυσαν  ενάντια στους εργαζομένους με αφορμή την κρίση  ΕΕ, Κυβέρνηση και Αφεντικά.
Πλέον ξέρουμε καλά ότι όσα κέρδη και να αποκομίσουν ποτέ δεν θα ναι αρκετά και θα προσπαθούν με πιο σκληρά μέτρα να βγάλουν ακόμη περισσότερα, μέτρα όπως περεταίρω μειώσεις μισθών ,απολύσεις, εξάπλωση ελαστικών μορφών εργασίας.
Πλέον ξέρουμε καλά ότι όσες θυσίες και να κάνεις για την εταιρία ως ανταμοιβή θα έρθουν καινούργια μέτρα, που θα μας μετράνε ως κόστος και εμπόδιο στην ακόμη μεγαλύτερη κερδοφορία τους και όχι σαν αυτούς που παράγουν τον πλούτο και τα κέρδη για τα οποία
καμαρώνουν.
Κάθε συνάδελφος στη Cosmote έμαθε με σκληρό τρόπο πως ότι συμβαίνει στην ΙΝΤΡΑCOM, στην  VODAFON, στην WIND, στη HOL , στη Forthnet , αν δεν αντιδράσουμε στον εφησυχασμό, στα δήθεν κεκτημένα και στις καλές  σχέσεις με την διεύθυνση της εταιρίας, θα συμβούν και σε μας. Δεν είναι μακρινό το 2011 όταν για την αποφυγή πιθανής μείωσης της κερδοφορίας, απολύθηκαν περίπου 120 συνάδελφοι, ενώ περίπου διπλάσιοι  οδηγήθηκαν σε εθελουσία με τον φόβο και την απειλή της απόλυσης χωρίς αποζημίωση.
Απέναντι μας έχουμε την εργοδοσία του Ομίλου ΟΤΕ που πρωτοπορεί στην εφαρμογή κάθε αντεργατικού μέτρου, που κάνει επίδειξη δημιουργικότητας σε κάθε περικοπή σε κάθε κατεδάφιση κατάκτησης είτε μισθολογικού είτε θεσμικού χαρακτήρα.
Από τη μία φτιάχνει παιδικούς σταθμούς και σχολικές βιβλιοθήκες σε ακριτικές περιοχές και από την άλλη βλέπει τα παιδιά μας σαν κόστος και σαν όχημα για δικές της φοροαπαλλαγές. Μεταφέρει στις πλάτες μας τη φορολόγηση του επιδόματος του παιδικού σταθμού, οδηγώντας πολλούς συναδέλφους να μην κάνουν χρήση του από το Γενάρη του 2015 και πετάει ουσιαστικά τα παιδιά μας από την προσχολική αγωγή.
Μοιράζει χορηγίες για «λαμπερά» πολιτιστικά γεγονότα αλλά ταυτόχρονα καταργεί τη παιδική γιορτή προφασιζόμενη μια επιδημία γρίπης πριν από χρόνια.
Μοιράζει υποτροφίες στα πιο δυνατά μυαλά της πατρίδας μας τα οποία μετά προσλαμβάνει να εκτελέσουν σύνθετα καθήκοντα και απαιτητικές εργασίες για τον παχυλό μισθό των 580 ευρώ.
Δεν τους φτάνουν τα κέρδη τους, που τρέχουν με ρυθμούς Ολυμπιάδας, δεν τους φτάνει η εργασία 5000 νέων συναδέλφων με μισθούς πείνας και άσχημες συνθήκες στις δουλεμπορικές θυγατρικές του Ομίλου ΟΤΕ, θέλουν να διαλύσουν τα πάντα για να εκτοξεύσουν τη κερδοφορία τους σε δυσθεώρητα ύψη.
Έχουν όμως και αβανταδόρους εντός του σωματείου τις παρατάξεις ΑΚΕ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ που άλλαξε τίτλο και μετονομάστηκε σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ . Είναι οι παρατάξεις της «σοβαρότητας» και του «ρεαλισμού» που λένε τα μεγάλα ναι όπως δηλώνουν σε κάθε συνέλευση. Ζητάνε την ψήφο σας αφού υπέγραψαν μια σύμβαση κουρελόχαρτο το 2012 για να υπογράψουν μια νέα  "σύγχρονη" Ομιλική σύμβαση το 2015. Μια σύμβαση που θα κάνει  το βασικό μισθό χαρτζιλίκι και το υπόλοιπο μέρος του μισθού θα είναι επιδόματα με βάση την "απόδοση" και την "αξιολόγηση".
Με την ίδια ευκολία με την οποία ανταλλάζουν αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα παλεύοντας για τις καρέκλες και τα οφίτσια τους ΔΑΚΕ (ΑΚΕ) και ΠΑΣΚΕ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ) με την ίδια επιμονή θα επιδιώξουν να ενταφιάσουν κάθε αγωνιστική διάθεση των συναδέλφων που βλέποντας κέρδη για τον Όμιλο ΟΤΕ και μετοχές , αμοιβές και μπόνους για τα στελέχη του  να εκτοξεύονται αγανακτούν. Με τη βοήθεια των στελεχών της διοίκησης θα εμφανιστούν θεσμικοί και νηφάλιοι για να δικαιολογήσουν γιατί ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ υπέγραψαν το 2012 μείωση στους προβλεπόμενους μισθούς μας  και γιατί σχεδιάζουν τα ίδια και για τη νέα ΣΣΕ . Θα τρομοκρατούν τους συναδέλφους χρησιμοποιώντας τα ίδια επιχειρήματα με την εργοδοσία για να αποφύγουν  να τοποθετηθούν πάνω στην αντίφαση που δημιουργεί το σύστημα που υπηρετούν ότι δηλαδή  ενώ τα κέρδη του Ομίλου καλπάζουν οι μισθοί των εργαζομένων των μοναδικών παραγωγών αυτού του αμύθητου πλούτου μειώνονται χρόνο με το χρόνο.
Οι παρατάξεις ΑΚΕ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ πλέον ονομαζόμενη ΣΥΜΜΑΧΙΑ συνειδητά κάμπτουν την αγωνιστικότητα των εργαζομένων όταν νιώθουν ότι οι συνάδελφοι τους κάνουν πέρα απορρίπτοντας την γραμμή της υποταγής και της εργασιακής ειρήνης. Δεν έχουν εμπιστοσύνη στο Σωματείο και στους συναδέλφους . Υποβαθμίζουν την ύπαρξη του και πιστεύουν ακράδαντα  ότι είναι είτε γραφείο δημοσίων σχέσεων και τουριστικό πρακτορείο είτε ενδιάμεσο επικοινωνίας Διοίκησης-Εργαζομένων και όχι η μορφή οργάνωσης των εργαζομένων στην COSMOTE που θα διεκδικεί την ικανοποίηση των αιτημάτων τους και θα προασπίζει τα δικαιώματα τους αποφασίζοντας σε ανοιχτές διαδικασίες συμμετοχής  (Γενικές Συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς) και όχι σε κλειστά Δ.Σ όπου κανείς συνάδελφος δεν ξέρει ούτε που ούτε πότε γίνονται.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τη τελευταία τριετία ο Σύλλογος Εργαζομένων Cosmote δημοσιοποίησε την συμμετοχή του σε 18 κινητοποιήσεις (απεργίες, στάσεις εργασίας, συλλαλητήρια). Σε αυτά στο 78% των περιπτώσεων στάλθηκε e-mail στους συναδέλφους μόλις μια εργάσιμη ημέρα πριν και ως συνήθως στο τέλος του ωραρίου.
Κλιμάκια ενημέρωσης στην Αθήνα έγιναν σε 4 μόνο περιπτώσεις:
 •     Μάρτη, Μάη/Ιούνη 2013 πριν και μετά την υπογραφή της τελευταίας ΣΣΕ
 •     Φλεβάρη 2013 για την πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ 20/2/2013
 •     Ενημέρωση από ΟΜΕ-ΟΤΕ και σύλλογο στις 12/9/2012
 Ξεδιάντροπα σαμποτάρουν κάθε κινητοποίηση και μετά αγανακτούν επειδή οι εργαζόμενοι παρουσιάζουν χαμηλή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.
 Έτσι σας βλέπουν συνάδελφοι σαν πρόβατα και ψηφαλάκια δεν τους ενδιαφέρει να λυθούν πραγματικά τα προβλήματα που  μας ταλανίζουν αλλά πώς θα σας έχουν στο χέρι , πώς θα σας βάλουν στη στρούγκα της υποταγής και της συναλλαγής .
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 Μπροστά στις αρχαιρεσίες του σωματείου μας σας καλούμε να δείξετε την αντίθεση σας :
 • στην πολιτική, που η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εφαρμόζουν σε βάρος μας, υπέρ των αφεντικών.
 • στην υποχωρητική στάση της Πλειοψηφίας του Δ.Σ στην επίθεση της εργοδοσίας.
Καμία εμπιστοσύνη στις ηγεσίες των παρατάξεων ΔΑΚΕ (ΑΚΕ) και ΠΑΣΚΕ (ΣΥΜΜΑΧΙΑ). Καμία εμπιστοσύνη στο ΜΕΤΑ μια συγκόλληση της τελευταίας στιγμής που περιμένει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη μόλις αλλάξει η κυβέρνηση. Τα προβλήματα απαιτούν ΤΩΡΑ δράση.
 Καμία εμπιστοσύνη σε απόψεις που αθωώνουν τα ντόπια αφεντικά και τα ρίχνουν όλα σε εξωγήινους δυνάστες. Ο αντίπαλος μας είναι εδώ δεν κρύβεται.
Οι ακίνδυνες για την εργοδοσία αυτές ηγεσίες είναι επικίνδυνες για τους εργαζόμενους.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
Εμείς, ΕΣΚ ΟΤΕ, από τις αρχές του χρόνου, βάλαμε σε όλα τα Δ.Σ των Σωματείων στον Όμιλο ΟΤΕ συγκεκριμένο πλαίσιο για την διεκδίκηση υπογραφής ΣΣΕ, που θα ενώνει όλους τους εργαζόμενους, που θα καλύπτει με ικανοποιητικούς μισθούς και δικαιώματα το σύνολο των εργαζομένων στον όμιλο εταιριών ΟΤΕ, χωρίς καμία ανταπόκριση από τις άλλες παρατάξεις.
Το ίδιο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ βάζουμε εν όψει εκλογών  για συζήτηση μαζί σας σε όλους τους χώρους δουλειάς.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
 • Υπογραφή Εθνικής Γενικής ΣΣΕ με επαναφορά των κατώτατων μισθών στα 751 ευρώ ως βάση για διαπραγμάτευση
 • Υπογραφή Ενιαίας ΣΣΕ για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο ΟΤΕ χωρίς διαχωρισμούς σε Μητρική εταιρία και Θυγατρικές, με ένταξη στα εισαγωγικά μισθολογικά  κλιμάκια αυτά της υπάρχουσας ΣΣΕ του ΟΤΕ.
 • Άμεση μετατροπή των συμβάσεων όλων των εκτάκτων σε αορίστου χρόνου χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Κατάργηση της δανεικής εργασίας, απορρόφηση όλων των εργαζομένων στις θυγατρικές (ΟΤΕplus, e-Value, Mellon, Optimal κ.λ.π) με σύμβαση εργασίας απ’ ευθείας από τον ΟΤΕ.
 • Πλήρη και σταθερή εργασία για όλους. 7ωρο, 5ήμερο, 35ωρο. Χωρίς φυσικά μείωση μισθού. Λέμε όχι στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας. Κατάργηση κάθε μορφής ελαστικής εργασίας.
 • Έναν νέο ενιαίο Κανονισμό Προσωπικού που να κατοχυρώνει τα εργασιακά δικαιώματα και να προστατεύει τους εργαζόμενους  στον Όμιλο ΟΤΕ από την εργοδοτική αυθαιρεσία του απόλυτου διευθυντικού δικαιώματος.
 • Ουσιαστικά μέτρα Υγιεινής και ασφάλειας σε όλη την έκταση των εργασιών του ομίλου ΟΤΕ.
 • Να σταματήσει η δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης. Καμία αντιδραστική παρέμβαση – αλλαγή στις συνδικαλιστικές ελευθερίες.
 • Διατήρηση του ταμείου Αρωγής (εφ’ απαξ), ρύθμιση του δανείου και επαναφορά της εισφοράς του  εργοδότη ΟΤΕ
 • Να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικοί νόμοι και να επιστραφούν τα κλεμμένα αποθεματικά στα ταμεία μας. Άμεση επιστροφή στον κλάδο Υγείας του ΤΑΠ-ΟΤΕ των δανείων που έχουν δοθεί στον κλάδο σύνταξης. Αύξηση των αποζημιώσεων για ιατρικές και νοσηλευτικές πράξεις και παροχές στο ύψος των πραγματικών εξόδων. Κατάργηση της εισφοράς 25% στα φάρμακα.

 • Είναι προτάσεις , που δεν εξαντλούνται στο σήμερα, αλλά δείχνουν την προοπτική, τους στρατηγικούς στόχους που το εργατικό, συνδικαλιστικό κίνημα, όχι μόνο στον όμιλο COSMΟΤΕ, αλλά σε όλο τον κλάδο πρέπει να χαράξει για μια συνολική εργατική πολιτική αντεπίθεσης. Είναι ρεαλιστικοί γιατί ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και του λαού. 
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ
ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ   ΙΜΑΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΟΥΝ οι «ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ», οι «ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ» κλπ των ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΣΚ
      ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ       ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ (SERVICE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ)
ΔΑΝΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ BILLING & BI ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ 
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ &  ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ & ΚΙΝΗΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ        ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ & ΚΙΝΗΤΗΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ & ΚΙΝΗΤΗΣ

ΚΟΛΛΗΤΙΔΟΥ ΖΩΗ             ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ & ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ & ΚΙΝΗΤΗΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ        ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ & ΚΙΝΗΤΗΣ

ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΗΛΙΑΣ             ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ & ΚΙΝΗΤΗΣ
ΜΠΑΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ              ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ CUSTOMER FINANCE ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ


ΜΠΕΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ              ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ & ΚΙΝΗΤΗΣ

ΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΝΙΩ    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΤΕ
& COSMOTE

ΠΑΓΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΤ SERVICE CENTER ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΤ SERVICE CENTER ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ
ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ    ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ (SERVICE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ)
ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΤ SERVICE CENTER ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ
ΤΟΤΟΜΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ            ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ & ΚΙΝΗΤΗΣ
ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ             ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ LOGISTICS & WAREHOUSING ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ
ΦΥΤΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ (SERVICE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ)
ΨΥΛΛΑΚΟΣ     ΝΙΚΟΛΑΟΣ         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ & ΒΛΑΒΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ & ΚΙΝΗΤΗΣ
 Αλλάζουμε τους συσχετισμούς.
Ψηφίζουμε ταξικά.
Ψηφίζουμε μαζικά ΕΣΚ
Για να Π.Α.ΜΕ. μπροστά

Επισκέπτες