Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

13 Ιουν 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ στο συνάδελφο ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ στο συνάδελφο ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗ
Συνάδελφοι εργαζόμενοι στον όμιλο εταιριών ΟΤΕ
Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο ενός άξιου, συνεπή ακούραστου αγωνιστή του συναδέλφου (συνταξιούχου) ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗ.
Ο σ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΗΣ είχε ξεχωριστή συμβολή στη συγκρότηση της ΕΣΚ ΟΤΕ στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του 1970. Μαζί με τους πρωτοπόρους μαχητές της παράταξής μας , δεν έκανε ποτέ πίσω στον αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζόμενων στον ΟΤΕ .
Διακρινόταν για το ήθος , τη συνέπειά του , τη μαχητικότητα σε όλους τους τομείς. Συνδύαζε τα χαρακτηριστικά του πρωτοπόρου αγωνιστή με βαθιά ανθρωπιά με τη φροντίδα όλων όσοι είχαν ανάγκη συμπαράστασης.
Δέθηκε με τους εργαζόμενους του χώρου των ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ , είχε το σεβασμό , την εκτίμηση και την αναγνώριση των συναδέλφων σαν ακάματος , ανιδιοτελής μαχητής , μπροστάρης στους αγώνες για τα προβλήματα του χώρου του , για τα προβλήματα των εργαζόμενων στον ΟΤΕ και γενικότερα της εργατικής τάξης.
Ανταποκρίθηκε από θέσεις ευθύνης στα καθήκοντά του , με επιμονή , συνέπεια και εργατικότητα χωρίς όρια. Κράτησε ψηλά τη σημαία του ταξικού αγώνα της ΕΣΚ ΟΤΕ , δεν δείλιαζε στα δύσκολα , δεν έκανε ποτέ πίσω.
Με τη στόφα του αγωνιστή , του πρωτοπόρου μαχητή , αντιμετώπισε και τη δύσκολη κατάσταση της ασθένειάς του , από την αρχή μέχρι το τέλος.
Αυτό τον άξιο σύντροφό μας - που μας έδινε κουράγιο με το παράδειγμά του σε όλους τους τομείς- θα αποχαιρετίσουμε αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΝΗ 2014 στις 5 το απόγευμα στο ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ του ΒΥΡΩΝΑ.
Στην οικογένειά του , εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια , θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό της συζύγου και των παιδιών του.
Το αγωνιστικό του παράδειγμα , η μαχητικότητα και η συνέπειά του στον αγώνα για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση , οδηγός μας στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας.


Επισκέπτες