Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

7 Απρ 2014

Σχετικά με την παρέμβαση της ΕΣΚ – ΟΤΕ για την Πληροφορική

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
στα πλαίσια της παρέμβασής της ΕΣΚ - ΟΤΕ για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής, κλιμάκιο μας συνάντησε στις 27/3/20214 το Γενικό Διευθυντή Πληροφορικής και δύο εκπροσώπους του HR. Θέσαμε το σύνολο των ζητημάτων, όπως περιγράφονται και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας.

  • Η διοίκηση αποδέχθηκε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την καταστρατήγηση του ωραρίου και τους χώρους εργασίας. 
    •  Ως προς το θέμα της καταστρατήγησης του ωραρίου, ο ΓΔ Πληροφορικής είπε ότι ήδη έχει λάβει σχετικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή του με στόχο την εξομάλυνση της κατάστασης εντός τριμήνου. 
    • Για το πρόβλημα των χώρων, μας ενημέρωσαν ότι βρίσκονται σε φάση σχεδίασης της λύσης, η οποία θα περιλαμβάνει μετακίνηση προσωπικού στο προσεχές διάστημα. 
  • Ως προς το θέμα της συμπεριφοράς των στελεχών προς τους εργαζόμενους (ειρωνείες, φωνές, απειλές για απόλυση), ο ΓΔ Πληροφορικής είπε ότι ενημερώθηκε από την ανακοίνωση μας, καταδίκασε το γεγονός και επισήμανε ότι θα φροντίσει να εξαλειφθεί. 
Η ΕΣΚ - ΟΤΕ έχοντας ως πάγια τακτική τη δράση μέσα στους χώρους δουλειάς, θα κλιμακώσει μαζί με τους εργαζόμενους την παρέμβαση, εφόσον η κατάσταση δεν βελτιωθεί.

Σας καλούμε:
  • Να αντισταθείτε σε κάθε προσπάθεια των διοικούντων καταστρατήγησης του ωραρίου, των όρων της ΣΣΕ του ΟΤΕ και της εργατικής νομοθεσίας 
  • Να εγγραφείτε στα σωματεία του ΟΤΕ και στο κλαδικό ΣΕΤΗΠ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 9 ΑΠΡΙΛΗ 
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ στις 10.00 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Επισκέπτες