Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

30 Ιαν 2014

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 6μμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΤΡΙΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 6μμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ στις ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΑ ΕΟΠΥΥ στα ΚΕΝΤΡΑ

ΥΓΕΙΑΣ, στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

 Μισθοί – ημερομίσθια – δικαιώματα συνθλίβονται καθημερινά στην πρέσα της «ανταγωνιστικότητας». Οι δαπάνες για ΥΓΕΙΑ – ΠΡΟΝΟΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ κλπ. πετσοκόβονται άγρια για να πάει το χρήμα προς το κεφάλαιο, για να ανοίξουν νέα πεδία άγριας κερδοσκοπίας σε βάρος της εργατικής τάξης, όλων των λαϊκών στρωμάτων.  

Η κατάσταση που επικρατεί στα Κρατικά Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, τον ΕΟΠΥΥ και τα  ασφαλιστικά  ταμεία  είναι απαράδεκτη.

Η συγκυβέρνηση  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  με το νέο νομοσχέδιο που συζητιέται αυτές τις μέρες στη Βουλή, οδηγεί σε επιπλέον περιορισμό των όποιων δωρεάν παροχών υπάρχουν σήμερα.

Μεταφέρει όλο και περισσότερο το κόστος των υπηρεσιών Υγείας στις πλάτες των εργατικών –λαϊκών οικογενειών που έχουν γονατίσει από την ανεργία, τους δυσβάστακτους φόρους και την  μείωση  των  λαϊκών  εισοδημάτων.  

Το ΠΑΜΕ καλεί σε γενικό ξεσηκωμό για την υγεία!
  • Να πάψουν τα νοσοκομεία να είναι επιχειρήσεις, να  καταργηθούν  όλα  τα  γκισέ  πληρωμών σε Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία.

  • Να  πάψουμε να ξαναπληρώνουμε για εξετάσεις, φάρμακα και θεραπείες. Τα  έχουμε ήδη πληρώσει!  Μας ληστεύει το κράτος και η εργοδοσία στους τόπους  δουλειάς, μας ληστεύει ξανά με τη φορολογία, το ΦΠΑ και τα χαράτσια. Κι από όλα αυτά δεν μας επιστρέφει  ουσιαστικά τίποτα πίσω σε υπηρεσίες υγείας- πρόνοιας, παρά ένα «βασικό πακέτο παροχών» που δεν φτάνει ούτε για ζήτω, που  γίνεται  όλο  και  πιο  φτωχό.

Να παλέψουμε :

 Για Ενιαίο, αποκλειστικά δημόσιο και απολύτως δωρεάν σύστημα  Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ)  για όλο το λαό.

 Όλα τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ να στελεχωθούν με επαρκή υγειονομικό προσωπικό όλων των βασικών ειδικοτήτων, με μόνιμη, πλήρη και αποκλειστική  απασχόληση, να εξοπλιστούν και να  εφοδιαστούν με επαρκές υγειονομικό προσωπικό  και να μετατραπούν  σε  αποκλειστικά  δημόσια  και  δωρεάν  Κέντρα  Υγείας.

 ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟΣ

Δ Ε Ν  ΤΟ  Β Α Ζ Ο Υ Μ Ε  Κ ΑΤ Ω !

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!

Επισκέπτες