26 Δεκ 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ»

 
«ΕΥΧΕΣ» ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ»…
 ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΤΩΝ ΜΑΤ !!!

Η ΕΣΚ ΟΤΕ καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ στους απεργούς εργαζόμενους της εταιρίας ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ το πρωί της 24ης Δεκέμβρη.
Οι εργαζόμενοι στην εταιρία απεργούν απαντώντας στις τρομοκρατικές απολύσεις έξι συναδέλφων τους και στην προσπάθεια της εργοδοσίας να προχωρήσει το επόμενο διάστημα και σε άλλες.
Το  δόγμα «νόμος και τάξη» - με συλλήψεις 8 εργαζομένων της εταιρείας και συνδικαλιστικών στελεχών που βρέθηκαν μαζί με τους εργάτες για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, στους απεργούς εργάτες- επιστρατεύεται για να επιβάλλει δια πυρός και σιδήρου το ‘’δίκιο’’… του κεφαλαίου. Οι 8 συλληφθέντες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι και θα δικαστούν με τις κατηγορίες της «διατάραξης της οικιακής ειρήνης» και της «παράνομης βίας».
Οι εργαζόμενοι απαντούν στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης – κεφαλαίου και στην εργοδοτική τρομοκρατία με νέα  24ωρη απεργία την Παρασκευή 27 Δεκέμβρη. Αντιστέκονται στην επιχείρηση εξαθλίωσής τους με τα  586 ευρώ, χωρίς σταθερή δουλειά, χωρίς ουσιαστικά κανένα εργατικό δικαίωμα, χωρίς να μπορούν οι εργάτες να απαντήσουν στη βία του εργοδότη.
Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας. Να σημάνει συναγερμός και να εκφραστούν άμεσα - χωρίς καμία καθυστέρηση - τόσο η καταδίκη εργοδοσίας-κυβέρνησης-δυνάμεων καταστολής όσο και η στήριξη  του σωματείου και του αγώνα των εργαζόμενους της εταιρείας Παπουτσάνης.  
Καλούμε την ΟΜΕ και όλα τα σωματεία εργαζομένων στον όμιλο εταιριών ΟΤΕ να πράξουν το χρέος τους να εκφράσουν έμπρακτα την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ τους, στον αγώνα των εργαζομένων της «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ».
Η ματαίωση των εργοδοτικών σχεδίων, η νίκη των εργατών, θα είναι και δική μας νίκη. ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ορθώνουμε το δικό μας ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ»

Επισκέπτες