Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

19 Απρ 2013

ANOIXTH EΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΣ της ΟΜΕ ΟΤΕ, ΠΕΤ ΟΤΕ, ΠΑΣΕ ΟΤΕ, ΕΕΤΕ ΟΤΕ,
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ. COSMOTEΆμεση ανάγκη αποφασιστικής καταδίκης της εγκληματικής επίθεσης των εργοδοτών-μεγαλοϊδιοκτητών γης σε μετανάστες εργάτες στη Μανωλάδα
 


Η δολοφονική επίθεση των εργοδοτών ενάντια στους μετανάστες εργάτες γης είναι συνέχεια της μακριάς αλυσίδας εκμετάλλευσης και απίστευτης καταπίεσης από τους σύγχρονους τσιφλικάδες.
Με μπράβους – φονιάδες δείχνουν κι αυτοί, μαζί με τις άλλες μερίδες του κεφαλαίου, τι σημαίνει εργοδοσία στις σύγχρονες συνθήκες της ολομέτωπης επίθεσης του κεφαλαίου στην εργατική τάξη στους Έλληνες και μετανάστες εργάτες.
Σας καλούμε να προχωρήσετε – χωρίς καμία χρονοτριβή – σε άμεσες συνεδριάσεις των οργάνων των συνδικαλιστικών οργανώσεων και να καταδικάσετε αποφασιστικά, χωρίς περιστροφές τη δολοφονική ενέργεια που πατάει στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Πολιτική που γιγαντώνει την εργοδοτική ασυδοσία και καταπίεση σε όλους τους τόπους δουλειάς. 
Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι να δώσουμε την κατάλληλη απάντηση στο έγκλημα, σε όλη την επίθεση συγκυβέρνησης – κεφαλαίου και να απαιτήσουμε την αποφασιστική τιμωρία των ενόχων.
Εμείς καλούμε όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την εγκληματική δράση των μεγαλοτσιφλικάδων της Μανωλάδας. Να κάνουμε αποφασιστικά βήματα στην οργάνωση της πάλης απέναντι και στην εργοδοσία του ομίλου ΟΤΕ που επιδιώκει να μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.
Κανένας φόβος καμία υποταγή, οργάνωση και πάλη ενάντια στην επιδρομή του κεφαλαίου

Επισκέπτες