Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

5 Φεβ 2013

ΤΕΤΑΡΤΗ 6/2 24ωρη Παναττική απεργία


Όλοι αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ στην Παναττική απεργία 
Όλοι στο λιμάνι στο πλευρό των ναυτεργατών

Συνάδελφοι & συναδέλφισσες,

Η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ συνεχίζοντας την προσπάθεια ποινικοποίησης και βίαιης καταστολής των εργατικών αγώνων προχώρησε στην επιστράτευση και των απεργών ναυτεργατών.
Εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγαλοεφοπλιστών και των μεγαλοξενοδόχων, με  τρομοκρατία, με καταστολή, με  κατασυκοφάντηση του αγώνα, θέλει να καταργήσει τις συλλογικές συμβάσεις, να επιβάλει μισθούς πείνας, να οδηγήσει τους εργαζόμενους στην ανεργία για να διασφαλίσει τα κέρδη τους. Θέλει να καταπνίξει κάθε πρωτοπόρα φωνή μέσα στους χώρους δουλειάς  Η προσπάθεια αυτή δε θα περάσει! Όπως δε πέρασε και η προβοκάτσια με την αγρια καταστολή και την προσπάθεια συκοφάντησης των ταξικών αγώνων με το χτύπημα των ΜΑΤ στο υπουργείο εργασίας.Η κυβέρνηση να πάρει δυναμική απάντηση στο καθεστώς τρομοκρατίας που θέλει να επιβάλει.  Οι 31 απεργίες που πραγματοποίησαν οι ναυτεργάτες όντας επιστρατευμένοι αποδεικνύουν την αστείρευτη και ατσάλινη δύναμη των εργατών που όταν πιστέψουν στη δύναμή τους μπορούν να σμπαραλιάσουν απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, καταστολή και ταξική δικαιοσύνη.
Οι εργαζόμενοι στις τηλεπικοινωνίες πρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους απεργούς με τη μαζική συμμετοχή στην αυριανή παναττική απεργία αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα των ναυτεργατών και τη συμμετοχή μας.
 
Όλοι  στην συγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά.
Ο νόμος και η τάξη των εκμεταλλευτών θα τσακιστεί στο δίκιο των εργατών!
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!

Επισκέπτες