Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

24 Οκτ 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΔΡΑΣΗ
ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ


Συνάδελφε, συναδέλφισσα
Η ΕΣΚ ΟΤΕ απευθύνεται σε σένα, σε όλο το δυναμικό της παράταξης. Σημαίνει  συναγερμό, μπροστά στη σφοδρή επίθεση της εργοδοσίας, στα πλαίσια της λαίλαπας μέτρων συγκυβέρνησης – κεφαλαίου – Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια καμίας αναμονής, δεν υπάρχει ούτε στιγμή για χάσιμο χρόνου, χωρίς οργάνωση και δράση με αφετηρία και βάση τους χώρους δουλειάς σε όλο τον ΟΤΕ. Οι άλλες δυνάμεις ‘’ρίχνουν νερό στο μύλο’’ του εργοδότη, με την τροχιοδρόμηση του κινήματος στις ράγιες της «ανταγωνιστικότητας» της εταιρίας, του «κοινωνικού διαλόγου»  και των παζαριών πόσα θα χάσουμε.  

Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις χωρίς αγώνες, χωρίς ταξική, αγωνιστική συσπείρωση με το κλαδικό συνδικάτο με το πλαίσιο διεκδίκησης και πάλης του ΠΑΜΕ. Να πάρουμε ο καθένας, την ευθύνη που μας αναλογεί σαν υποψηφίων με την πρωτοπόρα παράταξη του ανυποχώρητου αγώνα, της ταξικής πάλης.

Η ΕΣΚ ΟΤΕ με συναίσθηση της ευθύνης της μπροστά στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε σε προσκαλεί στην πλατιά σύσκεψη όλου του δυναμικού της παράταξης με θέμα :

«Η επίθεση της εργοδοσίας και τα προβλήματα των εργαζομένων.
Η οργάνωση της πάλης για να περάσουμε στην αντεπίθεση».


Η σύσκεψή μας θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ στις 6.30 μμ

Αριστοτέλους 11 - 1ος όροφος.
 


Επισκέπτες