Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

24 Ιουν 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ WIND

Στις 18/6/2012 η Διοίκηση της WIND-  προσπάθησε να συνεχίσει το γύρο των  απολύσεων που έχει ξεκινήσει  το τελευταίο διάστημα με  πάνω από 30 απολύσεις σε πληροφορική, εμπορικό, τεχνικό κλάδο - επιχειρώντας  ακόμη μια απόλυση συναδέλφου στη WIND.

Συμπαραστεκόμαστε και βρισκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα   στους αγώνες  που δίνετε και  σε αυτούς που θα δώσετε, συνάδελφοι της WIND, για να προασπίσετε τα δικαιώματά σας και την εργασία σας.
                                                      
Σήμερα που εξελίσσεται η ολομέτωπη επίθεση στον κλάδο Τηλεπικοινωνιών από τους εργοδότες, είναι επίκαιρο και επιτακτικό όσο ποτέ, όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου να συντονίσουμε τις ενέργειες μας.

Πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να δώσουμε ενιαία απάντηση, να αντιδράσουμε στις επιδιώξεις των εργοδοτών  που μας λογαριάζουν σαν  «μισθολογικό-εργασιακό κόστος»,να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας στην δουλεία, στους μισθούς, στα δικαιώματα μας.
  
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ …ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!                                     

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ- ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Είμαστε δίπλα σας,  συμπαραστεκόμαστε ,στον δίκαιο αγώνα σας.  
                           

Επισκέπτες