17 Φεβ 2012

EKΛΟΓΕΣ ΠΕΤ - ΟΤΕ 20-24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ – ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ
Συνάδελφε-Συναδέλφισσα,


Στις εκλογές της ΠΕΤ-ΟΤΕ που γίνονται στις 20-24 Φλεβάρη θα ψηφίσετε για: νέο Δ.Σ. στην ΠΕΤ-ΟΤΕ, αντιπροσώπους για το Εργατικό κέντρο, για το συνέδριο της ΟΜΕ –ΟΤΕ που θα εκλέξει τη νέα Διοίκηση και αντιπροσώπους για τη ΓΣΣΕ.Είναι ώρα ευθύνης και επιλογής για κάθε εργαζόμενο


Με την ψήφο σου ή θα επικυρώσεις τη λογική του συμβιβασμού – υποταγής - μοιρολατρίας - «εργασιακής ειρήνης» των ΠΑΣΚΕ –ΔΑΚΕ και των συνοδοιπόρων τους , στα Σωματεία , την ΟΜΕ-ΟΤΕ και τη ΓΣΕΕ


ή


Θα αλλάξεις πορεία. Θα ανοίξεις το δρόμο για ένα κίνημα με γερή οργάνωση σε κάθε τόπο δουλειάς, ταξικά προσανατολισμένο ενάντια στην εργοδοσία, στο κεφάλαιο που υποτάσσει τα πάντα στο νόμο του κέρδους. Ένα κίνημα που δεν θα περιορίζει τη δράση και τις διεκδικήσεις του στα όρια της ανταγωνιστικότητας - κερδοφορίας των μονοπωλίων αλλά θα αντιστέκεται, θα διεκδικεί την ικανοποίηση των πραγματικών σύγχρονων αναγκών σου, τον πλούτο που εσύ παράγεις με τη δουλειά σου. Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά.


Για ένα τέτοιο κίνημα παλεύουν οι δυνάμεις της ΕΣΚ στον ΟΤΕ, που αγωνίζονται ανυποχώρητα με σταθερότητα, συνέπεια, θέσεις και προτάσεις. Με την ταξική γραμμή συσπείρωσης και πάλης του ΠΑΜΕ.


Γιατί τώρα ξέρεις ! Καμιά αυταπάτη δεν μπορεί πλέον να σε ξεγελάσει. Ζεις καθημερινά τα αποτελέσματα της πολιτικής τους που υποθηκεύει το μέλλον σου.


Δείξε εμπιστοσύνη, ψήφισε ΕΣΚ


Οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ ( ΠΑΣΟΚ) και της ΔΑΚΕ (Ν.Δ.) και οι σημαίες ευκαιρίας τύπου «ΕΜΑ» «ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ», ούτε μπορούν, ούτε θέλουν ένα κίνημα ταξικό, που θα αγωνιστεί στην προοπτική αντίστασης – αντεπίθεσης – αλλαγής τάξης στην εξουσία. Οι υποσχέσεις τους δεν αξίζουν δεκάρα, αφού ο εκφυλισμός του συνδικαλισμού κινήματος στον ΟΤΕ είναι δικό τους «παιδί».


Όσο για την ΑΣΕ, εχθρός της είναι το ΠΑΜΕ . Κυρίαρχο στοιχείο της δράσης της είναι οι κούφιες κορώνες, η συκοφαντία, η λασπολογία, ο αντικομουνισμός, οι επιθέσεις στην ΕΣΚ ΟΤΕ, στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και στο ΠΑΜΕ, στην προσπάθεια της να αποσπάσει ψήφο από τους αγανακτισμένους εργαζόμενους. Λένε ότι φταίνε οι Γερμανοί και οι εργολάβοι για να αθωώνουν την πολιτική που εφαρμόζουν τα κόμματα που κυβερνούν και ξεπουλούν τα πάντα στο βωμό του κέρδους. Κάνει επιφανειακή κριτική στην ηγεσία της ΓΣΣΕ και της ΟΜΕ ΟΤΕ αλλά είναι η ουρά τους στις κινητοποιήσεις. Από την άλλη κατηγορεί το ΠΑΜΕ για διάσπαση του κινήματος , συκοφαντεί την ΕΣΚ και τα στελέχη της και υποκριτικά μας καταγγέλλει … ότι αρνούμαστε τη συνεργασία. Τα πράγματα είναι απλά : Ή με το κεφάλαιο ή με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το ΠΑΜΕ. Κανείς δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες.

Συνάδελφε-Συναδέλφισσα,


Στις εκλογές της ΠΕΤ –ΟΤΕ

έχεις επιλογή.Άλλαξε πορεία τώρα!Ψήφισε μαζικά,


Ψήφισε

Για να
μπροστάΚατεβάστε το υλικό για εκτύπωση:

Κατεβάστε το υλικό για εκτύπωση:

Επισκέπτες