Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

29 Οκτ 2010

Υπόμνημα του ΠΑΜΕ προς τη Διοίκηση του ΟΤΕ

Υπόμνημα προς τη Διοίκηση του ΟΤΕ
Η  καπιταλιστική οικονομική κρίση και η αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της σε όφελος του κεφαλαίου, φέρνουν καθημερινά σε απόγνωση εκατομμύρια λαϊκά νοικοκυριά που όλο και περισσότερα αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα και στις πιο στοιχειώδεις και ζωτικές τους ανάγκες.
Η ακρίβεια και οι συνεχείς ανατιμήσεις στα τιμολόγια στο ρεύμα, στο νερό , στο σταθερό τηλέφωνο, έχουν γίνει βραχνάς. Μεγάλος αριθμός δεν μπορεί να εξοφλήσει τα τιμολόγια και οι διακοπές των παροχών πάνε και έρχονται κάνοντας τη ζωή τους ακόμα πιο δύσκολη.
Πάνω από το 20% είναι οι απλήρωτοι λογαριασμοί του ΟΤΕ με αποτέλεσμα ο ΟΤΕ να κάνει χιλιάδες διακοπές σταθερών τηλεφώνων λόγω οφειλής και να μένουν χωρίς το ζωτικό αυτό μέσον επικοινωνίας χιλιάδες ανήμποροι συνάνθρωποί μας.
Η  αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στη σημερινή συνάντηση της με τον δικό σας εκπρόσωπο,  καταθέτει το παρόν υπόμνημα με το οποίο σας ζητάμε:

1.      Να παρθούν άμεσα μέτρα ώστε να μην κόβονται τα τηλέφωνα λόγω οφειλής,  στους άνεργους, στους απλήρωτους και στους χαμηλόμισθους εργατοϋπάλληλους, στους χαμηλοσυνταξιούχους και σε άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΑΜΕΑ, κλπ).
2.      Να δώσετε άμεσα εντολή να επανασυνδεθούν χωρίς τέλη επανασύνδεσης όλα τα σταθερά τηλέφωνα που έχουν διακοπεί, λόγω οφειλής, στις παραπάνω κατηγορίες συνδρομητών.  
3.      Να μειώσετε κατά 30% τα τιμολόγια του ΟΤΕ για τους εργατοϋπάλληλους, τους αυτοαπασχολούμενους , τους φτωχούς αγρότες, τους φοιτητές, τους συνταξιούχους, τους άνεργους.  
Εμείς σαν ΠΑΜΕ,  σε κάθε περίπτωση,  θα παλεύουμε καθημερινά για τα παραπάνω αλλά και γενικότερα για να μην πληρώσουν την κρίση και τους στόχους ανάπτυξης της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας τα λαϊκά στρώματα αλλά όλοι οι μεγαλοϊδιοκτήτες των επιχειρήσεων.
Θα παλεύουμε επίμονα και καθημερινά για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, που μόνο  δεινά φέρνει στους εργαζόμενους και για να ανοίξει ο δρόμος ώστε η επικοινωνία και άλλα ζωτικά για το λαό προϊόντα και υπηρεσίες όπως η ενέργεια, το νερό, οι μεταφορές και άλλα να  γίνουν πραγματικά λαϊκά αγαθά, αποκλειστικά λαϊκή περιουσία που να υπηρετούν την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.  
                        Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Επισκέπτες