Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

5 Ιαν 2009

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ- ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

Η σφαγή των Παλαιστινίων στη λωρίδα της Γάζας από το κράτος – τρομοκράτη, το ΙΣΡΑΗΛ, δεν μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε την πρώτη ανακοίνωση του νέου έτους, με τυπικές ευχές. Εδώ το χρόνια πολλά, παίρνει διαφορετικό χαρακτήρα, το χαρακτήρα της κινητοποίησής μας και της άμεσης έκφρασης πολύμορφης αλληλεγγύης στο μαρτυρικό λαό της Παλαιστίνης.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, είναι ώρα κινητοποίησης και δράσης χωρίς καμία ολιγωρία. Η βάρβαρη επιδρομή του Ισραήλ στη Γάζα, οι συνεχιζόμενες δολοφονικές αεροπορικές επιθέσεις, στοιχίζουν εκατοντάδες ζωές αθώων θυμάτων. Η κυβέρνηση του Ισραήλ επιχειρεί να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε ούτε με το τείχος, ούτε με την κατοχή και ούτε με τον αποκλεισμό: Να κάμψει την αντίσταση του Παλαιστινιακού λαού.
Πρόκειται για πολιτική γενοκτονίας και κρατικής τρομοκρατίας του Ισραήλ, η οποία γίνεται με την έγκριση και την υποστήριξη των ισχυρών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων των ΗΠΑ και της ΕΕ και με την ανοχή ορισμένων αντιδραστικών αραβικών καθεστώτων. Οι νέες βάρβαρες επιθέσεις αποτελούν πρόκληση για το κίνημα αλληλεγγύης στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού που έχει αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο.
Είναι ώρα για την πιο πλατιά κινητοποίησή μας, ενάντια στις εγκληματικές επιθέσεις και στην πολιτική βίας της κυβέρνησης του Ισραήλ.
Να αποκρούσουμε την αισχρή ισραηλινή προπαγάνδα για τη «βία» των Παλαιστινίων σε βάρος τους . Πρόκειται για το δίκαιο αγώνα τους, ενάντια στην ισραηλινή κατοχή.
Ν
α μην αφήσουμε καμία δυνατότητα κινητοποίησης και αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, αναξιοποίητη.
Να απαιτήσουμε τον άμεσο τερματισμό της εισβολής, την άρση του αποκλεισμού και την επιβολή κυρώσεων σε βάρος του Ισραήλ.
Να κλιμακώσουμε τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης , άμεσης βοήθειας προς τον Παλαιστινιακό λαό.
Να στηρίξουμε το δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων κατά της ισραηλινής κατοχής και τη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους στα εδάφη του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Σας καλούμε να ανταποκριθείτε στην προσπάθεια του ΣΕΤΗΠ για τη συγκέντρωση βοήθειας (φαρμακευτικό υλικό κλπ.) και την αποστολή τους στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ «ΕΓΚΡΙΣΗ» ΤΩΝ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

Επισκέπτες