Το σχέδιο ΣΣΕ της ΕΣΚ - ΟΤΕ

18 Οκτ 2008

Ανακοίνωση ΕΣΚ Στην Cosmote Για Την Απεργία 21/10/2008

 ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΡΙΤΗ 21-10-08

       Συναδέλφισσες, συνάδελφοι εργαζόμενοι στην COSMOTE,

ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ MICROCOSMO ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ,

ΣΤΙΣ 21/10/2008 ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ Η ΓΣΕΕ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ADECCO, TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ, ΠΟΥ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΝ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.

ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ SMS ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ.

Από δω και πέρα χρειάζεται ένταση της πάλης για την ανατροπή των συσχετισμών, σε συνδικαλιστικό και πολιτικό επίπεδο και μαζί με την ΕΣΚ να παλέψουμε για:
  • Ενιαίο μέτωπο με όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα στους κλάδους που βρίσκονται αντιμέτωποι με την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων
  • Ανατροπή του συνολικού αντιασφαλιστικού νομοθετικού πλαισίου, κατάργηση των νόμων Σιούφα, Ρέππα, Πετραλιά. Σύνταξη στα 60 για τους άντρες και 55 για τις γυναίκες, με 30 χρόνια ασφάλισης χωρίς όρια ηλικίας 80% του τελευταίου μισθού κλπ.
  • Υπογραφή ενιαίας ΣΣΕ με 1400 ευρώ κατώτερο μισθό για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο
  • Μονιμοποίηση όλων των εκτάκτων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, κατάργηση της μερικής απασχόλησης, της δανεικής εργασίας. 35ωρο, 5νθημερο, 7ωρο για όλους.
  • Ενιαίος κανονισμός προσωπικού για όλο τον όμιλο θα κατοχυρώνει την πλήρη και σταθερή εργασία, τις εργασιακές σχέσεις, την εξέλιξη και θα προστατεύει τους εργαζόμενους από την αυθαιρεσία του διευθυντικού δικαιώματος.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.
Στις 10.30 π.μ.
στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη,
την ίδια ώρα στην Πλατεία Ομόνοιας στην Αθήνα.
Απεργιακές συγκεντρώσεις σε 63 πόλεις όλης της χώρας

                  

Επισκέπτες